Το ένα λάθος μετά το άλλο διαπράττει ο Κασσελάκης μέσα από την πολιτική απειρία του και τις άστοχες συμβουλές που του δίνουν συνεργάτες του. Χθες το πρωί συνάντησε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το ζήτημα των υποκλοπών, το οποίο αφενός απασχολεί ήδη τη Δικαιοσύνη και αφετέρου, όπως αποδείχθηκε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, δεν επηρεάζει τους πολίτες. 

Οι υποκλοπές εξακολουθούν και χρησιμοποιούνται από τον ΣΥΡΙΖΑ για μικροκομματικούς σκοπούς και κυρίως για να φθείρουν την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό. Ομως αυτά κρίθηκαν στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Κρίθηκαν και έβγαλαν νικητή τον Κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ. 

Οι πολίτες αποδοκίμασαν την τοξική αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως όμως αποδοκίμασαν την τακτική της σπίλωσης προσώπων που χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο κάποιοι πήγαν να εμπλέξουν στη Δικαιοσύνη. 

Ο Κασσελάκης, αναδεικνύοντας την άγνοιά του για τα θέματα που έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, υποστήριξε ότι «εκφράσαμε διάφορες ανησυχίες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνήσαμε ότι η διαλεύκανση το συντομότερο δυνατόν είναι προτεραιότητα για τη Δικαιοσύνη και την κοινωνία. 

Μάλιστα, επειδή ακριβώς ο πολιτικός του λόγος είναι ανεπαρκής, στη συνέχεια της δήλωσής του ψέλλισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει μια ισχυρή ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ώστε ο πολίτης να έχει ως τελευταίο αποκούμπι τη Δικαιοσύνη! Πραγματικά, διαβάζοντας το τι είπε ο Κασσελάκης, δεν σε πιάνουν τα γέλια. Σε πιάνουν τα κλάματα γιατί το θέμα της Δικαιοσύνης και των υποκλοπών είναι σοβαρό και απαιτεί νομικές γνώσεις. 

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα είχαμε κάποιες περίεργες και αξιοθρήνητες καταστάσεις που συνδέουν τον Ράμμο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο προνομιακός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα και πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών πήγε στην επιτροπή LIBE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και είπε το εξής: «Με απείλησαν προσωπικά, δημοσίως και με ωμότητα, βουλευτές και αξιωματούχοι της κυβέρνησης». Βεβαίως, δεν παρέθεσε κάποια στοιχεία επί τούτου, αφού δεν έχει. 

Μάλιστα, όταν τον στρίμωξε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο κ. Ράμμος απάντησε άλλα αντ’ άλλων. Πήρε το λόγο η κυρία Βόζεμπεργκ, η οποία είναι και διακεκριμένη νομικός, και τον ρώτησε: 

«Κύριε Ράμμο, είπατε κάτι πολύ σοβαρό. Οτι στη γνωμοδότηση του κυρίου εισαγγελέα, που χαρακτηρίσατε ως μη δεσμευτική και λανθασμένη κατά την άποψή σας, που με αφορμή αυτή δεχτήκατε απειλές από βουλευτές και μέλη της κυβερνήσεως. Εχετε προσφύγει στη Δικαιοσύνη για αυτό;». 

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ απάντησε ότι αυτά έγιναν λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. «Αυτά έγιναν όταν ενημέρωσα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Τσίπρα. Δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη, καθώς υπήρχε τέτοια μεγάλη οξύτητα που δεν ήθελα να προστεθεί και μια δικαστική διαμάχη για αυτά τα θέματα. Ετσι προτίμησα να τα προσπεράσω». 

Επεισε κανέναν ο Ράμμος; Μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ και κανένα άλλον… 

Ετσι ακριβώς και ο Κασσελάκης. Επαναφέρει ένα θέμα για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις εθνικού χαρακτήρα αποδοκιμάστηκε μαζικά. Και στις εκλογές του Μαΐου και στις εκλογές του Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους για την τοξικότητά του και ο κόσμος τον έστειλε στη δεύτερη θέση, 20 μονάδες πίσω από τη ΝΔ. Φαίνεται ότι εκεί στην Κουμουνδούρου ξεχνάνε εύκολα. Να μην ανησυχούν. Ερχονται ευρωεκλογές και οι πολίτες θα τους το ξαναθυμίσουν…