Πρώην υποψήφια του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας αποκάλυψε πως πρόκειται να συσταθεί σωματείο γυναικών που, όπως υποστηρίζει, υπήρξαν θύματα bullying από την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η Όλγα Δάλλα, πρώην υποψήφια βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, μιλώντας στον Focus FM 103,6, κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το κόμμα και την ίδια την πρόεδρό του.
Όπως τόνισε, πείστηκε να συμμετάσχει στις εκλογές για να στηρίξει τα άτομα με αναπηρία, όμως τα πράγματα αποδείχθηκαν διαφορετικά. Παρότι αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους στην περιφέρειά της με 6.168 σταυρούς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου την παραμέρισε, παραδίδοντας την έδρα στον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος συγκέντρωσε μόλις 2.500 ψήφους σε άλλη περιφέρεια.
Η Όλγα Δάλλα ισχυρίστηκε ότι η πρόεδρος του κόμματος ανακάτεψε τη λίστα υποψηφίων σε τουλάχιστον 20 περιπτώσεις, κυρίως εις βάρος γυναικών που είχαν εκλεγεί πρώτες, για να τοποθετήσει συγγενείς, φίλους και δικούς της ανθρώπους. Όπως είπε, ανάμεσά τους ήταν ο σύντροφός της αλλά και ο προσωπικός της γυμναστής. «Βολεύτηκαν οι δικοί της άνθρωποι, ενώ οι πραγματικοί αγωνιστές παραγκωνίστηκαν», υπογράμμισε.
Επιπλέον, κατήγγειλε ότι η Πλεύση Ελευθερίας λειτουργεί χωρίς καταστατικό, χωρίς συλλογικά όργανα και χωρίς διαφάνεια στις αποφάσεις, ενώ τα οικονομικά του κόμματος διαχειρίζονται αποκλειστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ένας στενός συνεργάτης της.
Η ίδια ανέφερε ότι δεκάδες πρώην υποψήφιοι έχουν ήδη αποχωρήσει, καταγγέλλοντας αυταρχισμό και παραγκωνισμό. Σημείωσε ακόμη ότι έχει ξεκινήσει πρωτοβουλία για τη δημιουργία σωματείου γυναικών που κακοποιήθηκαν ψυχολογικά από την πρόεδρο του κόμματος. «Πρώτη φορά στην Ελλάδα θα γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να φανεί το πραγματικό της πρόσωπο», τόνισε.
Τέλος, κατηγόρησε την Κωνσταντοπούλου ότι «το πρωί εμφανίζεται στις κάμερες αγκαλιάζοντας χαροκαμένες μάνες, και το βράδυ χορεύει σε γλέντια με τα ίδια ρούχα», ενώ πρόσθεσε: «Η Κωνσταντοπούλου φοράει μάσκα, είναι συστημική».