Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο με αίτημα την διαγραφή του, στο KONTRA CHANNEL και στην δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη. Ο κύριος Σκουρλέτης ήταν ένας εκ των τριών στελεχών -οι άλλοι δυο ήταν οι κ.κ. Βίτσας και Φίλης- των οποίων την διαγραφή τους ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, με μια ανάρτησή του στο Twitter/X χθες στις 23:37, από τις ΗΠΑ όπου και βρίσκεται.

Έστω κι αν ο λόγος είναι η διαφορά ώρας ΗΠΑ και Ελλάδος, ο τρόπος με τον οποίον έγινε η συγκεκριμένη ανάρτηση, θύμισε τις πάλαι-ποτέ μεταμεσονύκτιες αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη, όπου καταφερόταν με σκαιότατο τρόπο προς τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Εύλογα αναρωτιέται κανείς, εάν ο πρόεδρος Κασσελάκης συμβουλεύτηκε τον -σχεδόν- «μεταμεσονύκτιο» Παύλο Πολάκη, προκειμένου να προχωρήσει στην συγκεκριμένη ανάρτηση, με την οποία ζητούσε την διαγραφή των Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη. Σε κάθε περίπτωση, μια νέα ημέρα ξεκίνησε σήμερα και μένει να δούμε ποιοι έχουν σειρά προς εκκαθάριση.

Η δήλωση Σκουρλέτη

Νατάσα Γιάμαλη: «Ο κύριος Κασσελάκης και οι υποστηρικτές του, λένε ότι εσείς δεν έχετε αποδεχτεί το αποτέλεσμα και λοιδορείτε τον νέο πρόεδρο, κάνοντας σαμποτάζ και υπονομεύοντάς τον. Τι απαντάτε κύριε Σκουρλέτη;»

Πάνος Σκουρλέτης: «Άκουσα και μια δήλωση για τα τελευταία 5 χρόνια. Απορώ τι άποψη έχει ο κύριος Κασσελάκης για τα τελευταία 5 χρόνια, τη στιγμή που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος και εάν σε αυτό το διάστημα -της τελευταίας πενταετίας- άλλαξε τις απόψεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ -αυτές που είχε στα 24 του- αυτές που είχε για τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, που έπρεπε να ήταν μεγαλύτερες από τις 15.000 απ' αυτές που είχε απολύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως υπουργός διοικητικής ανασυγκρότησης, αν έπρεπε να κοπούν ακόμη περισσότεροι οι μισθοί, όπως έχει ο ίδιος ενυπόγραφα υποστηρίξει και δεν έδωσε απαντήσεις. Από χθες έχουμε ένα γεγονός που συνιστά κοσμογονία για τον ίδιο. Και δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει -εννοώ τις αποκαλύψεις της ΕΦΣΥΝ- λέγοντας ότι "ήμουν παιδί στα 24" (...) ο Κύριος Κασσελάκης όταν εκλέχθηκε, απέκρυψε τις απόψεις του. Οι 65.000 που τον ψήφισαν, δεν γνώριζαν ότι είναι υπέρ της καθήλωσης των μισθών, υπέρ της δεκάωρης εργασίας, υπέρ της μη-φορολόγησης των κερδών, δεν τα γνώριζαν αυτά».

Η ανάρτηση Κασσελάκη