διοικητικός υπάλληλος ΕΚΠΑ (ο) 1. Υπάλληλος, ο οποίος δεν έχει καμία υποχρέωση εργασίας, «πήγα στον γκισέ αλλά εκεί ο υπάλληλος μου είπε ότι είναι διοικητικός υπάλληλος ΕΚΠΑ και θα έπρεπε να βρω κάποιον που να είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για να με εξυπηρετήσει», 2. δολιοφθορέας, σαμποτέρ, «οι Αρχές ακόμα δεν έχουν βρει τους διοικητικούς υπαλλήλους ΕΚΠΑ του αγωγού ύδρευσης της Αίγινας», 3. αυτός που είναι υπεράνω του νόμου, «ναι, κανονικά είναι παράνομο να μην κόβεις απόδειξη αλλά ο Νίκος είναι διοικητικός υπάλληλος ΕΚΠΑ».

Το πιο εξωφρενικό με τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΚΠΑ, που έκαναν σαμποτάζ στις διαδικτυακές εξετάσεις κατεβάζοντας τους σέρβερ του πανεπιστημίου, δεν είναι η ίδια η πράξη. Είναι το ότι όλοι ξέρουμε ότι θα μείνουν (σίγουρα ουσιαστικά, αλλά μπορεί ακόμα και τυπικά) ατιμώρητοι. Και πιο καλά από όλους το ξέρουν οι ίδιοι οι σαμποτέρ. Γι’ αυτό και καμαρώνουν δημοσίως για το κατόρθωμά τους να τινάξουν στον αέρα τις προσπάθειες εκατοντάδων φοιτητών. Κανείς εισαγγελέας δεν θα ασκήσει καμιά αυτεπάγγελτη δίωξη και οι πρυτανικές αρχές, που με τα χίλια ζόρια ξεκίνησαν ΕΔΕ, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε οι επικίνδυνοι για τους φοιτητές υπάλληλοι να παραμείνουν στις θέσεις τους, προκειμένου να ξανασαμποτάρουν κάποια άλλη διαδικασία, που δεν θα έχει την έγκρισή τους. Το σάπιο καθηγητικοϋπαλληλικό κατεστημένο των πανεπιστημίων συνεργάζεται άψογα και συνεχίζει ανενόχλητο να τρώει σαν σαράκι την κρατική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στην υγεία των φορολογούμενων κορόιδων.

Ομοιότητες

Η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων, που χθες έβγαλε ανακοίνωση για την τρομοκρατία επειδή κατάλαβε ότι στο στόχαστρο των τρομοκρατών είναι και οι δικαστικοί, είναι η ίδια Ενωση που εκπροσωπεί και εκείνους τους δικαστές που φροντίζουν να αποφυλακίζουν τρομοκράτες πριν την πλήρη έκτιση της ποινής τους;

Δεν μπορεί, μάλλον άλλος θα είναι

Διαβάζω το οργισμένο τουίτ του Στέφανου, που έχει χεσμένο τον Μπέο, εναντίον του περιφερειάρχη Μουτζούρη και απορώ: Ο Μουτζούρης, τον οποίο καταγγέλλει για τη χυδαιότητά του, είναι άλλος από τον Μουτζούρη τον οποίο όλοι οι σύντροφοι χειροκροτούσαν όταν έκανε εκείνη τη χυδαία χειρονομία προς τον Μητσοτάκη και άλλος από τον Μουτζούρη που έσπευσαν να ψηφίσουν στις επαναληπτικές για να μην εκλεγεί ο υποψήφιος της ΝΔ;

Ξεκάθαρο

Και μια και μιλάμε για τον κακό Μουτζούρη -που ίσως να είναι άλλος από εκείνο τον καλό Μουτζούρη- και τον μπαμπάτσικο μπρόεδρο Στέφανο, ελπίζω πια να έχετε καταλάβει ότι ο Κασσελάκης έχει δικαίωμα να είναι χυδαίος με όποιον θέλει, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να είναι χυδαίος με τον Κασσελάκη.