Σφοδρή επίθεση εξαπολύει σε συνέντευξη του στα «Παραπολιτικά» ο πρώην γενικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος στον Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο ο νυν πρόεδρος μεθοδεύει ένα συνέδριο - παρωδία με σκοπό να μετατρέψει το κόμμα σε οικογενειακή επιχείρηση: «δίχασε την Κοινοβουλευτική Ομάδα με καταστροφικές συνέπειες και μεθοδεύει Συνέδριο-παρωδία, που θα μετατρέψει το κόμμα σε οικογενειακή ΙΚΕ.

Παράλληλα ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος ισχυρίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης φοβάται τη βούληση των μελών και τον καλεί να προκηρύξει άμεσα κάλπες για εκλογή νέου προέδρου. Μάλιστα συγκρίνει την συμπεριφορά του με αυτήν του Ζήκου: «Αυτός ο πρόεδρος δεν φοβάται απλώς την κρίση της βάσης, την τρέμει, στον βαθμό που δεν πρόλαβε να διώξει ακόμη όλους εμάς που εμπνευστήκαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Το «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» αποδείχτηκε παλληκαρισμός αλά Ζήκος». Παράλληλα τονίζει ότι ο πρόεδρος δεν αντέχει την διαφορετική άποψη και θέλει ένα πρόσωπογες κόμμα με μια μικρή βάση ορκισμένων Kasselistas και γι αυτόν το λόγο επιδίδεται σε ένα κυνήγι μαγισσών εντός του κόμματος: «καθημερινά επιδίδεται σε δολοφονία χαρακτήρων, στοχοποιεί, διχάζει και προσπαθεί να στείλει στην έξοδο κάθε αντίθετη άποψη. Χρειάζεται ένα κόμμα προσωποπαγές, με μια βάση (ολιγάριθμη έστω) ορκισμένων kasselistas και κομματικά όργανα της απολύτου επιλογής του με τοπάρχες («Γκρούεζες»)».

Παρέλαβε νοικοκυρεμένο κόμμα και παραδίδει χρέη


Σύμφωνα με τον πρώην γενικό διευθυντή ο Στέφανος Κασσελάκης παρέλαβε ένα νοικοκυρεμένο κόμμα και παραδίδει ένα κόμμα με χρέη και απλήρωτους εργαζόμενους. Παράλληλα επιδίδεται σε κατηγορίες για μαύρο χρήμα για να μειώσει τον Αλέξη Τσίπρα και να καλύψει τη δική του ανεπάρκεια: «Αμέσως μετά (2/8/2024) η Οικονομική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με μακροσκελή ανακοίνωσή της αναφέρεται σε διαφανή οικονομικά στοιχεία και ένα κόμμα (που παρέλαβε ο Στ. Κασσελάκης) νοικοκυρεμένο και χωρίς χρέη. (...) Οσο για την επαναφορά του θέματος για τα «μαύρα ταμεία» από τον αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη, θα σας θυμίσω τον Γεώργιο Παπανδρέου. Σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση, ακούγοντας μιαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε: «Ποίος το λέει αυτό;», για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «Εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία!».