Στην ταινία «Oλα είναι δρόμος» ο Παντελής Βούλγαρης σκηνοθετεί τρεις διαφορετικές ιστορίες ανδρών, εστιάζοντας στις αντιδράσεις τους στο πιο κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Από την ταινία ξεχώρισε το τρίτο μέρος, όπου ένας ιδιοκτήτης μεγάλης επιχείρησης επίπλων προσπαθεί να πνίξει τον καημό του χωρισμού, διασκεδάζοντας σε ένα επαρχιακό σκυλάδικο (άλλως: «σε έναν χώρο πολιτισμού», όπως θα έλεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος). Ο Γιώργος Αρμένης ερμήνευσε το ρόλο του Μάκη Τσετσένογλου, ο οποίος ήταν τακτικός θαμών στο σκυλάδικο «Βιετνάμ». Eνα βράδυ φωνάζει τον ιδιοκτήτη και αγοράζει όλο το μαγαζί όπως είναι. Στην ερώτηση του (τέως πλέον) ιδιοκτήτη «τι να το κάνεις, Μάκη μου, το μαγαζί; θα το δουλέψεις;», ο πρωταγωνιστής απαντά «όχι, ρε, άκου να το δουλέψω, να το σπάσω θέλω». Η συνέχεια είναι γνωστή: O Μάκης αγοράζει το μαγαζί και ένας εκσκαφέας το ισοπεδώνει ξημερώματα.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ένας άνθρωπος από πουθενά, άγνωστος στο κόμμα και την Αριστερά, προβαίνει σε «επιθετική εξαγορά» του ΣΥΡΙΖΑ (ΟΚ, υπό το ευφάνταστο πρόσχημα της εκλογής από τη βάση) και κατεδαφίζει τα πάντα στο πέρασμά του. Οι διαγραφές ιστορικών στελεχών του κόμματος, ατόμων που υπήρξαν επιλογές του Αλέξη Τσίπρα για κορυφαία θεσμικά και κομματικά αξιώματα (υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς) και στήριξαν το κόμμα όταν αναγκάστηκε ως κυβέρνηση να κάνει επώδυνους συμβιβασμούς, δείχνουν ότι ο νέος πρόεδρος και οι συν αυτώ θα ισοπεδώσουν τα πάντα, μη αναλογιζόμενοι το όποιο κόστος.

Στο φινάλε της ταινίας, μη έχοντας τίποτα άλλο να διαλύσει, ο Μάκης βάζει φωτιά στο παλτό που φοράει και συνεχίζει να χορεύει το «θα πάρω φόρα να τα γκρεμίσω» και ξεμακραίνοντας από το πλήθος μένει μόνος στο χάραμα μες στην ερημιά. Μαθηματικά, το αυτό θα συμβεί και στους εμπνευστές του «project Κασσελάκη».