«Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους, εμφανίζει σπίτια που δεν υπάρχουν στο πόθεν έσχες, αφήνει σαφέστατες υπόνοιες για έναν πολιτικό αρχηγό που ελέγχεται 20 χρόνια πρέπει να είναι επί ίσοις όροις το παιχνίδι» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει καταθέσει ακόμη τη δική του δήλωση. «Όταν υπάρχει μια υπόσχεση πρέπει να τηρείται και να προχωρήσουμε στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές με μια έντονη αλλά πολιτική αντιπαράθεση» σημείωσε.

Οι κοστολογήσεις, οι αριθμοί και η πραγματικότητα είναι αυτά που λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάζει χρεοκοπία επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Αυτά τα οποία τάζει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον μανδύα μιας lifestyle και λαϊκίστικης ρητορικής κοστίζουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και μίλησε για τις υποσχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτά δεν μπορεί να τα δώσει κάποιος με χρήματα που υπάρχουν στη Monopoly. Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Αν υπήρχαν εμείς ή κάποιες άλλες χώρες θα τα είχαν ανακαλύψει» συμπλήρωσε. 

Ο Παύλος Μαρινάκης υπενθύμισε τις αγωνίες των πολιτών το 2015 και είπε ότι ήταν αποτέλεσμα της κορύφωσης μιας λογικής μαξιμαλισμού και πλειοδοσίας. «Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε να επιστρέψει η χώρα στις μαύρες μέρες της χρεοκοπίας. Είναι το μεγαλύτερο καθήκον που έχει προσωπικά ο πρωθυπουργός» είπε. 

Απαντώντας σε ερώτηση για όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα επιστρατεύσει τον ιδιωτικό τομέα στην περίπτωση που συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των αναισθησιολόγων του «Αγλαΐα Κυριακού», ο Παύλος Μαρινάκης είπε για τις προκηρύξεις θέσεων που έχουν γίνει και απάντησε ότι «όταν μιλάμε για παιδιά δεν πρόκειται να κάνουμε υποχωρήσεις» και πρόσθεσε ότι κάποιοι βλέπουν αυτές τις καταστάσεις ως αφορμή για επαναστατική γυμναστική. «Θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην μείνουν πίσω χειρουργεία των παιδιών. Δεν είναι πάνω από τη δημόσια υγεία η επαναστατική γυμναστική κάποιων που έχουν κουράσει. Όλες αυτός ο επαναστατικός ακτιβισμός δεν έλυσε κανένα πρόβλημα» σημείωσε.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: