Για fake news και αλλοίωση της πραγματικότητας από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη για το ζήτημα της τιμής της φέτας μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει να αιωρείται αναπάντητο ένα ψέμα και εξήγησε ποια ήταν η σύγκριση τιμών που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βάση τα επίσημα έγγραφα. «Η αντιπολίτευση προσπάθησε να παραποιήσει όσα είπε ο πρωθυπουργός για να δημιουργήσει ψευδώς εντυπώσεις ότι ο πρωθυπουργός είπε ότι η φέτα κοστίζει 6,28 ευρώ το κιλό» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει την παραμικρή σπιθαμή στην αντιπολίτευση να εξαπατά τους πολίτες. 

Για την αγωγή της Έλενας Ακρίτα σε βάρος του πρωθυπουργικού γραφείου ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πετάει την μπάλα στην εξέδρα μετά τη μήνυση που υπεβλήθη εναντίον της από τη Μαρέβα Γκραμπόφκσι και πρόσθεσε ότι η υπόθεση θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση έχει εμμονή με τον Ανδρέα Παπανδρέου, λόγω των όσων είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι η κυβέρνηση έχει επιμονή με την ιστορική αλήθεια και επανέλαβε ότι τα δεινά που αντιμετώπισε η χώρα τη δεκαετία του 2010 είχαν ρίζες στη δεκαετία του 1980 όταν η τότε κυβέρνηση έδινε στους πολίτες περισσότερα από όσα άντεχε η οικονομία της χώρας. 

Σε ερώτηση για τη δήλωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ότι υπάρχουν και μη εξτρεμιστές τρομοκράτες, ο κυβενητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι απαράδεκτη και εκτός κοινής λογικής. «Ας σκεφτεί ο κ. Σπηλιωτόπουλος και ο καθένας στον ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο από όλους τον πρόεδρό του που προσπαθεί έστω και έμμεσα να ωραιοποιήσει ένα μέρος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που σφάζει ανθρώπους ότι υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας συγγενείς θυμάτων από τρομοκρατική βία. Ας βουτήξουν τη γλώσσα στο μυαλό τους» τόνισε. 

Δείτε live την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη: