Να πει κάτι για το πόθεν έσχες του καλεί τον Στέφανο Κασσελάκη, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία επιτίθεται στον υπουργό Επικρατείας ότι «κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη».

Σχολιάζοντας τη σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε χαρακτηριστικά: «H χιλιοπαιγμένη ιστορία των τσεκουριών πάλιωσε, πέρασαν πλέον 40 χρόνια. Θα ήταν χρησιμότερο ο κ. Κασσελάκης να μας πει κάτι για το πόθεν έσχες του που είναι και φρέσκο πράγμα».

Είχε προηγηθεί δήλωση του Μάκη Βορίδη ότι η καθυστέρηση της κατάθεσης του «πόθεν έσχες» από τον Στέφανο Κασσελάκη προκαλεί καχυποψία. Στη δήλωση αυτή επιχείρησε να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς... απαντήσεις, αλλά με το γνωστό τοξικό ύφος.

«"Όταν ο Κασσελάκης ήταν στην Αμερική και πλούτιζε, εμείς ήμασταν εδώ και παιδευόμασταν" είπε ο Μάκης Βορίδης, θέλοντας προφανώς να μας πείσει να αγνοήσουμε το παρελθόν. Όταν, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ βρισκόταν στην Αμερική κι εργαζόταν ασταμάτητα σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό τομέα για να πετύχει τους στόχους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διοριζόταν με ... προτροπή του πατέρα του στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, με 10.000 τον μήνα για να κάνει το "αγροτικό" του προτού ασκήσει το κληρονομικό του δικαίωμα και στραφεί στην πολιτική...» ήταν το σχόλιο της Κουμουνδούρου. Στην ίδια απάντηση ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «ο δε κ. Βορίδης κρατούσε τσεκούρια και προσπαθούσε να πείσει πως η χούντα και η πολιτική της ήταν επιτυχημένη. Αυτό προτού "αλλάξει απόψεις". Όπως ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει. Ας αντικαταστήσει λοιπόν το "παιδευόμασταν" με το "παιδεύαμε" για να είναι πιο ακριβής».