Φασιστική επίθεση τραμπούκων στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα όπου στο στόχαστρο βρέθηκαν ακόμα και εθελοντές οι οποίοι δέχθηκαν τα άναδρα χτυπήματά τους. 

«Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο. Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου» σημειώνεται σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τη ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας η αποψινή επίθεση και καταστροφή, από τους «γνωστούς άγνωστους», του Εκλογικού Περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου δεν ήταν η πρώτη. 

347416344-647349954088476-2559452055846586492-n.jpeg

«Μέσα σε έξι ημέρες, οι «γνωστοί άγνωστοι» ξαναχτύπησαν. Μετά την απόπειρα εισβολής, την περασμένη Παρασκευή, στο Εκλογικό Κέντρο Πάτρας με στόχο να το καταστρέψουν και παράλληλα να τρομοκρατήσουν τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, τα μέλη και τους εθελοντές που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, πριν από λίγο επιτέθηκαν και κατέστρεψαν το Εκλογικό Περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Γεωργίου.

Καταγγέλουμε στον Δημοκρατικό λαό της Πάτρας, τις φασιστικές ενέργειες και τους απαντάμε, ότι η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας και τα μέλη της θα εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για μία άλλη Ελλάδα.

Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται από τέτοιες ενέργειες. Όσες επιθέσεις και αν επιχειρήσουν, δεν μας φοβίζουν. Δεν μας τρομοκρατούν. Προχωράμε ενωμένοι, δυνατά, τολμηρά και μπροστά» αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση.