Την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει λόγο για «πολιτική» παρέμβαση του Παύλου Πολάκη επιχειρώντας να τον καλοπιάσει, χωρίς να σηκώσει το γάντι που του πέταξε με την αναφορά του στο θέμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και την ικανότητά της να οδηγήσει το κόμμα στην εξουσία, ο αψύς Κρητικός εμφανίζεται αποφασισμένος να το πάει μέχρι το τέλος.

Αυτό προκύπτει από ανάρτησή του στην οποία αναδημοσιεύει δημοσίευμα του parapolitika.gr που αναφέρει τη δήλωση αμφισβήτησης για την ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι ο Παύλος Πολάκης φέρεται διατεθειμένος να θέσει και υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει:

«Ειναι η πρωτη φορα στην ιστορια που τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ λενε ακριβως αυτα που ειπα!!

(Πολυ θα ηθελα να μαθω που τα βρηκαν γιατι εγω ουτε γραμμα δεν στελνω )

Δευτερον .ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ!

Δεν παει άλλο αυτη η κατασταση !»

Με απλά λόγια ο Παύλος Πολάκης κλείνει την πόρτα στην επίθεση φιλίας που επιχείρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του με την οποία επιτέθηκε στην ομάδα των «87» τα μέλη της οποίας αποχώρησαν από τη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά την αμφισβήτησή του από τον Παύλο Πολάκη επέλεξε να πει τα εξής:

«Κάποιοι φρόντισαν πάλι να δώσουν ανάσες στο καθεστώς Μητσοτάκη. Δεν μιλάω για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μίλησε σε πολιτική βάση, και για τον οποίο υπάρχει ανοιχτό το θέμα Λινού (που ήδη ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν έχω τα πλήρη στοιχεία). Θα συναντηθώ με τον Παύλο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα»

Μάλλον η επίθεση… φιλίας δεν πέτυχε.