Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια λίγο μετά τα μεσάνυχτα μετά τις εξελίξεις στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά μετά την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έθεσε θέμα ηγεσίας αποδίδοντας έλλειψη ικανότητας στον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει το κόμμα σε νίκη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά τα τρολ που άρχισαν να παίρνουν θέση και διχασμένα –ακόμη περισσότερο πλέον– να τάσσονται υπέρ του Κασσελάκη ή υπέρ του Πολάκη, σειρά είχε η παρέμβαση του Νίκου Μωραΐτη, του στιχουργού που παρεμβαίνει στα δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση στηρίζοντας τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Μωραΐτης έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση-απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Στέφανο Κασσελάκη και στο… καλόπιασμα που αυτός επιχείρησε εξαπολύοντας επίθεση στην ομάδα των «87» και όχι στον αψύ Κρητικό. Μια ανάρτηση που ουσιαστικά κλείνει την πόρτα στα περί συνάντησης που ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο στιχουργός ειρωνεύτηκε τον Παύλο Πολάκης γράφοντας: «μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!» με τον ανεξάρτητο, σήμερα, βουλευτή αλλά ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά: «Νικο ξαναφανηκες;; Πως αυτο; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορα;; Ελα σε παρακαλω πλεον!».

Ο διαδικτυακός διάλογος συνεχίστηκε όμως με τον Νίκο Μωραίτη το σημείο εκείνο, ο σχολιασμός μετατράπηκε σε κανονικό διάλογο με τον στιχουργό να απευθύνεται στον Παύλο Πολάκη και να του λέει: «Τις εξυπνάδες αλλού Παύλο. Εκεί που σε παίρνει. Εγώ δεν σε φοβάμαι. Απλώς λυπάμαι γιατι ό θυμός σου σε οδηγεί σε δρόμους που η εντιμότητά σου δεν θα σε οδηγούσε ποτέ».

«Τις εξυπναδες εσυ τις ξεκινησες. Σιγα μην σε απειλησα κιολας . Ξεκαθαρισε μεσα σου τι εισαι και τι θες σε αυτη τη ζωη και σε αυτη τη χωρα και ξαναμιλαμε. Εχεις αλλαξει δεκα φορες αποψη σπο τον Ιουνιο περυσι μεχρι σημερα! Δεν εχω κανενα θυμο πλεον .Κατεληξα σε συμπερασματα και με βαση αυτα θα κινηθω!» ήταν το σχόλιο του Παύλου Πολάκη

Η… συζήτηση τελείωσε (;) με τον Νίκο Μωραΐτη να σημειώνει: «Έχω ελεύθερη γνώμη, Παύλο. Η Αριστερά μου δεν ταυτίζεται ούτε με τον Κασσελάκη, ούτε με τον Τσίπρα, ούτε μ’ εσένα. Εσείς θέλετε χειροκροτητές που να συμφωνούν σε όλα μαζί σας, αλλιώς λέτε ότι «αλλάζουμε γνώμη». Αριστερά είναι ο αδικημένος, Παύλο, κι αυτό το ξέρεις γιατί έχεις αδικηθεί. Κι ενώ πήρα το μέρος σου όταν σε αδίκησε και ο Τσίπρας και ο Κασσελάκης, τώρα αδικείς εσύ τον Κασσελάκη πολλαπλάσια και σοκαριστικά. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ, Παύλο».

Και έπεται συνέχεια...