Ούτε οι σκηνοθετικές ικανότητες των αρμοδίων, ούτε το… κυκλικό σχήμα που επέλεξαν με έναν φράχτη από πανό λειτούργησαν. Η συγκέντρωση στην Πάτρα εστέφθη από πλήρη… αποτυχία με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνουν πως έχουν αποδεχθεί την ήττα.

Οι ενέσεις… ηθικού που έχει επιχειρήσει ο Αλέξης Τσίπρας δεν πείθουν. Δεν έχουν πείσει ούτε τον ίδιο αφού ουσιαστικά εμφανίζεται να κάνει το… κομματικό του καθήκον μέσω περιοδειών και ομιλιών μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, εν όψει της Κυριακής των εκλογών.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμασά τα ίδια. Και συνεχίζει να επιτίθεται στους πολίτες που ψήφισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ, αμφισβητώντας την ίδια τη δημοκρατική διαδικασία της ψήφου. Μάλιστα οι λογογράφοι του δεν μπαίνουν καν στον κόπο ν΄ αλλάξουν τις ομιλίες του.

Η αποκαρδιωτική εικόνα από τις συγκεντρώσεις πάντως αποτελούν ένα μήνυμα προς τα στελέχη της Κουμουνδούρου που ήδη κάνουν λόγο για ακόμη μεγαλύτερη ήττα, αφού δύσκολα θα πειστούν πολλοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε στις κάλπες. Ειδικά όσοι ψηφίζουν εκτός τόπου διαμονής και εργασίας…

Δείτε βίντεο: