Επιτέλους τελειώνει ο… τετραήμερος γαμήλιος εορτασμός του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ. Το μεσημέρι του Σαββάτου το ζευγάρι έκανε ένα beach party σε γνωστό πανάκριβο παραθαλάσσιο χώρο εκδηλώσεων για γεύμα και πάρτι στην πανέμορφη παραλία με θέα τη νησίδα Θοδωρού και τον κόλπο των Χανίων με περίπου 130 καλεσμένους, κυρίως οικογενειακούς φίλους από τις ΗΠΑ. Να σημειωθεί ότι ελάχιστοι ήταν οι πολιτικοί παράγοντες που συμμετείχαν σε αυτήν την εκδήλωση και φυσικά ο αψύς Κρητικός, Παύλος Πολάκης, ήταν εξαφανισμένος παρόλο που κατάγεται από τα Χανιά.

Από νωρίς τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν αυξημένα, ενώ περιπολικό απαγόρευε σε άτομα εκτός λίστας να πλησιάσουν. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκαν στη βεράντα του Βοτανικού Κήπου των Χανίων. Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί, εχθροί και φίλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που ψιθυρίζουν ότι ενώ το κόμμα οδεύει προς διάλυση, όλοι αμφισβητούν την ηγεσία του ενώ στις δημοσκοπήσεις πλέον βρίσκεται σε μονοψήφιο ποσοστό, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει πολυήμερους εορτασμούς και πάρτυ στην παραλία, σαν να βρίσκεται σε έναν παράλληλο κόσμο.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να γυρίσει αρχές της εβδομάδας πίσω στην Αθήνα, όπου τον περιμένει η σκληρή πραγματικότητα: ένα κόμμα υπό διάλυση και η πρόταση μομφής για την ηγεσία του από τον Παύλο Πολάκη, την ομάδα των 87 του Αλέξη Τσίπρα, τον Νίκο Φαραντούρη και τον Σωκράτη Φάμελλο. Και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι ετοιμάζονται για νέα εσωκομματικά χτυπήματα καθώς πλέον τα πράγματα στην Κουμουνδούρου έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όσο ο πρόεδρος παίζει με τα κουβαδάκια του στις παραλίες των Χανίων.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους στο beach party:

kasselakis-3.webp
kasselakis-6.webp
kasselakis-10.webp
kasselakis-9.webp
kasselakis-11.webp