Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το καταλαβαίνεις όταν και η αδερφή του πρώην πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, παρεμβαίνει και μιλά με πολύ σκληρά λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ κάνει λόγο για το τέλος του κόμματος. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο Facebook, η αδερφή του Αλέξη Τσίπρα, η οποία είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, σφυρίζει τη λήξη του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «το πολιτικό μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε. Ό,τι έχει να δώσει, το έδωσε». 

Ωστόσο, δεν παραλείπει να ασκήσει κριτική με σκληρό τρόπο και στον Στέφανο Κασσελάκη, επιβεβαιώνοντας στην ουσία την κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με την ίδια, με την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη το κόμμα «πάει από το κακό στο χειρότερο». Μάλιστα υποστηρίζει στο σχόλιό της ότι απαιτείται αναμόρφωση του προοδευτικού χώρου, κλείνοντας έτσι το μάτι στα σχέδια του αδερφού της για μία ευρεία προοδευτική παράταξη με στελέχη από πολλά κόμματα της κεντροαριστεράς, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Επιπλέον, ρίχνει το τελευταίο δηλητηριώδες καρφί της στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφέροντας ότι η αναμόρφωση του χώρου θα πρέπει να γίνει δίχως... στυπτικές δεξαμενές, υπενθυμιζοντας το σκάνδαλο με την πισίνα του νυν προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο εξοχικό του στις Σπέτσες. 

Ο σχολιασμός του Νίκου Μωραΐτη 

Σε ανάρτησή του στο FB ο γνωστός στιχουργός σχολίασε με πικρία τα όσα έγραψε η Ζανέτ Τσίπρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν χωράει ούτε σε μια σηπτική δεξαμενή η χλεύη που έφαγε ο ίδιος και άλλα στελέχη για να στηρίξουν το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ και τον αδερφό της, Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, ο Νίκος Μωραΐτης επιμένει ότι δεν μετανιώνει για τον αγώνα αυτό, αν και μετά το όνειρο της Πρώτης Φοράς Αριστεράς, ξύπνησε με πικρό το στόμα καθώς η ιστορία έχει δράκους, καταλήγει για τον ρόλο πλέον του Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών του κόμματος. Δεν προλαβαίνουμε πλέον τις εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: 

fb-img-1725124247836.jpg