Στη βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες θα βρεθούν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα αμερικάνικου στύλ brainstorming και να ξεκινήσουν την… επανάσταση για να οδηγήσουν τον λαό στην εξουσία.

Στο νησί των… εφοπλιστών, σε μια βίλα -του Στέφανου Κασσελάκη- θα στηθεί το σχέδιο της Κουμουνδούρου για να επανέλθει στην εξουσία και να κερδίσει, όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος του κόμματος, τις ευρωεκλογές.

Όχι δεν είναι αστείο. Η βίλα της Αριστεράς θα γίνει το σήμα κατατεθέν της νέας πορείας του ΣΥΡΙΖΑ και της αντίστασης κατά της… ελίτ που… πίνει το αίμα του λαού. Εκεί στις Σπέτσες θα παρουσιαστούν σχέδια και προτάσεις, με power point 30 λεπτών από κάθε τομεάρχη -  βουλευτή, και για τρείς ημέρες και δύο βράδια θα δημιουργηθούν οι βάσεις για την επίλυση των προβλημάτων, πάλι του λαού.

Η βίλα της… Αριστεράς, κατά κόσμον βίλα Κασσελάκη – Μακμπέθ, μπορεί να βρεθεί και σε αφίσες, αυτές στις οποίες τα στελέχη του κόμματος θα εμφανίζονται με σηκωμένες γροθιές και θέα τη θάλασσα.

«Χαράσσω το δρόμο μου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ακόμη και αν είναι και θαλάσσιος δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τους αντίπαλους, κυρίως τα Μέσα Ενημέρωσης που επιβουλεύονται την πορεία του και την άνοδο του κόμματός του.

Σε κάθε περίπτωση το τριήμερο στις Σπέτσες σίγουρα θα αποτελέσει σημείο… ενδιαφέροντος. Και σχολιασμού. Εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ.