Το σόου στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, με τον Στέφανο Κασσελάκη να τρέχει να προλάβει να διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα που είχαν ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή τους την Κυριακή.

Οι τραγελαφικές καταστάσεις δεν έχουν τέλος. Ο Σωκράτης Φάμελλος πρωί πρωί έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής για να… προλάβει τους δύο βουλευτές πριν καταθέσουν την επιστολή αποχώρησης. Επιστολή που αναμενόταν αφού οι ίδιοι όπως και άλλα 43 άτομα είχαν φύγει από την Κεντρική Επιτροπή και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως φαίνεται ότι ο πρόεδρος του κόμματος και η ηγετική του ομάδα θέλησαν να πείσουν περί του αρχηγικού προφίλ και να διαγράψουν από την ΚΟ τους δυο βουλευτές. Να κάνουν αυτό που δεν κατάφεραν στο κόμμα με τα δημοψηφίσματα και τις υπόλοιπες φαεινές ιδέες τους…

Συμπερασματικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης, δια του Σωκράτη Φάμελλου, τους διέγραψε. Ηταν πρώτος αυτός και οι άλλοι… άργησαν. Μεγάλες επιτυχίες. «Εγώ πρώτος/η» που λένε και τα μικρά παιδιά ή «σας πρόλαβα, σας πρόλαβα...»

Το ως άνω σκηνικό έρχεται να προστεθεί σε αυτό με το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου. Ένα τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο νούμερο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σήκωσε γιατί δεν... γνώριζε. Με τις διαρροές να το μετατρέπουν εν μέσω του μπάχαλου στην Κεντρική Επιτροπή σε μείζον... θέμα.