Contacto con Maduro. Έτσι λεγόταν η… αδιαμεσολάβητη επαφή του Νικολάς Μαδούρου με το… λαό της Βενεζουέλας μέσω εκπομπής στην κρατική τηλεόραση. Τώρα και στην Ελλάδα, θα έχουμε την ώρα του προέδρου. Όπου πρόεδρος o Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος (της Ελλάδας) Κασσελάκης ανακάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει –ιδιοκτησιακά- και ραδιόφωνο. Και στο πλαίσιο της αδιαμεσολάβητης σχέσης που μόνο αυτός έχει και μόνο πρώτος αυτός έφερε από τα ξένα στην Ελλάδα, αποφάσισε να κάνει μια εκπομπή που θα λέγεται η ώρα του προέδρου.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μιλώντας –που αλλού- στο Κόκκινο σημειώνοντας ότι προτίθεται να το κάνει για να έχει επικοινωνία με τους πολίτες, τον «απλό» λαό όπως τον αποκαλεί ο ίδιος. Θα πεί κανείς άλλο Μαδούρο, άλλο Στέφανος. Ναι δεκτό. Όλοι όμως κάπως πρέπει να ξεκινήσουν. Άλλωστε στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν «καλή» εικόνα για τον αρχηγό της Βενεζουέλας. Και δεν έκρυψαν ποτέ πως είναι θαυμαστές του εκεί καθεστώτος.

Υγ.: Αν είχε πάντως καταφέρει και ο 13-0 Νίκος Παππάς να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL θα είχαμε την ευκαιρία ίσως να έχουμε και… εικόνα. Αν και η τεχνολογία δεν καθιστά αποτρεπτική μια τέτοια εξέλιξη μέσω διαδικτύο. Πάντως λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν υποκύψει στην μαγεία των ερτζιανών. Άσε που μπορείς να φτιάξεις και μια νέα καριέρα….