Λάβρος ήταν ο Χρήστος Σπίρτζης κατά του Στεφάνου Κασσελάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action24. Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μάλιστα ανοιχτά ότι θα στηρίξει την Όλγα Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Σπίρτζης επιτέθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με βαρείς χαρακτηρισμούς, αναφέροντας ότι δεν είναι δυνατόν να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης ότι αν ανοίξουν οι διαδικασίες διαδοχής σε άλλο κόμμα, θα είναι υποψήφιος και μάλιστα θα κερδίσει ενώ κατηγόρησε την ηγεσία του κόμματος για έλλειψη σοβαρότητας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης με απαξιωτικό ύφος για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα γραφεία της Χαρίλαου Τρικούπη». Ο πρώην ισχυρός υπουργός της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα συνέχισε τα καρφιά του κατά του Στεφάνου Κασσελάκη, απαντώντας στις κατηγορίες περί υπονόμευσης της ηγεσίας του: «Ο μόνος που υπονόμευσε τον Στέφανο Κασσελάκη είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Υπονόμευσε τον εαυτό του, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια την πολιτική».

Στο πλαίσιο της επίθεσης του κατά του νυν προέδρου, ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει ένα κόμμα χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά, όπως μετατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία Κασσελάκη. Μάλιστα αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα.


Η Γεροβασίλη θα κερδίσει τον Κασσελάκη


Ο Χρήστος Σπίρτζης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει την Όλγα Γεροβασίλη για την ηγεσία του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι θα κερδίσει τον Στέφανο Κασσελάκη. Όπως είπε: «Η Όλγα Γεροβασίλη θα κερδίσει τον Στέφανο Κασσελάκη διότι η αναμέτρηση σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι μόνο η Όλγα που έχει τις συγκεκριμένες ικανότητες και την συγκεκριμένη πορεία. Είναι αναμέτρηση μεταξύ της πολιτικής και της μη πιλοτικής, της αλήθειας και της δήθεν αλήθειας». Είναι φανερό ότι το σύστημα του Αλέξη Τσίπρα ξεσπάθωσε κατά του Στεφάνου Κασσελάκη. Η νέα αναμέτρηση μεταξύ συντρόφων αναμένεται σκληρή.