Η μοίρα του Θοδωρή Δρίτσα ήταν προδιαγεγραμμένη. Ο ιεροεξεταστής Παύλος Πολάκης δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει να πέσει κάτω η άποψη που εξέφρασε δημοσίως το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι παράγοντας αποσταθεροποίησης για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι οφείλει να δημιουργήσει δικό του κόμμα. 

Λίγες ώρες μετά από αυτή τη δήλωση, ο Παύλος Πολάκης ανέβηκε στον αγαπημένο του άμβωνα του Facebook και επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κ. Δρίτσα. Τον κατηγόρησε ότι προσκυνά τον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας και πρόσθεσε -ήπια, όπως έγραψε- ότι έπεσε στα μάτια του. Για να δείξει τα διαπιστευτήρια του, και να δώσει ακόμα ένα μάθημα κομματικού πατριωτισμού, ο Παύλος Πολάκης ανέβασε και ένα παλαιότερο μήνυμα στο messenger με το οποίο αρνείται πρόσκληση για να συμμετάσχει σε εκπομπή του σταθμού. 

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν αυτή η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη θα είναι «σήμα» προς τον Στέφανο Κασσελάκη να στείλει τον Θοδωρή Δρίτσα εκεί που βρίσκονται τώρα οι κ. Σκουρλέτης, Φίλης και Βίτσας. 

Δείτε την ανάρτηση του: