Το ξεκατίνιασμα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν φυσικό ότι θα έφτανε και στο διαδίκτυο καθώς και στα τρολ που στηρίζουν το κόμμα. Ήδη εδώ και πολύ καιρό εξελίσσεται μια άτυπη κόντρα μεταξύ των τρολ του κόμματος, καθώς άλλα στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, με μπροστάρη το γνωστό τρολ «Νταλαούρα» ενώ άλλα επιτίθενται στον έκπτωτο πρόεδρο, ανάμεσά τους και το γνωστό τρολ «Μάρκα2». Κάπου εκεί μπαίνει και ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος απειλεί με νομικές ενέργειες τον Χρήστο Σπίρτζη που τον αποκάλεσε «επώνυμο τρολ» του Κασσελάκη στην πρωινή εκπομπή του MEGA, αλλά και τη «Marka2» που αναδημοσίευσε το απόσπασμα στο Χ, υποστηρίζοντας ότι πίσω κρύβεται ο Κωνσταντίνος Δήμτσας πρώην διοικητής του Αγίου Ορους. Φυσικά το τελευταίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ενώ η «Μάρκα2» με νέα της ανάρτηση αναφέρει ότι θα στηρίξει τυχόν νομικές ενέργειες του κ. Δήμτσα για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μωραίτης έγραψε στο Χ: «Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, διορισμένος διοικητής του Αγίου Όρους από τον Αλέξη Τσίπρα ή αλλιώς Marka2 (ο λογαριασμός που διεξάγει καθημερινό ανελέητο πόλεμο στο Χ κατά του εκλεγμένου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ), αναπαράγει δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος με αναφέρει ως «επώνυμο τρολ του Κασσελάκη». Εγώ στη ζωή μου με κουκούλες δε ζω. Ό,τι γράφω είναι ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ και αναλαμβάνω την ευθύνη του.

Κατόπιν αυτών:

1. Κύριε Δήμτσα, ανάκληση, συγγνώμη και την κουκούλα σας στην τσέπη.

2. Κύριε Σπίρτζη, ο όρος «επώνυμο τρολ» δεν υπάρχει. Υπάρχει ή τρολ ή ΠΟΛΙΤΗΣ.

Καταθέστε επωνύμως ότι είμαι έμμισθος του Κασσελάκη. Θα γίνει αμέσως αγωγή. Θα μου κάνετε τεράστιο δώρο».

Χαμός στο Χ 


Φυσικά όλη αυτή η διαμάχη δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπόλοιπους χρήστες του Χ, οι οποίοι σχολιάζουν τις φερόμενες αποκαλύψεις του Νίκου Μωραΐτη για το γνωστό τρολ. Άλλοι μιλούν για ένα εκτεταμένο δίκτυο τρολ που είχε χτίσει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να χτυπά τους πολιτικούς αντιπάλους ενώ άλλοι ασχολούνται με το θέμα με χιουμοριστικές και ειρωνικές αναρτήσεις. Μπορεί να μην ξέρουμε ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τον λογαριασμό «Μάρκα2», ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι με την εσωκομματική αντάρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα διαρκή συντροφικά μαχαιρώματα δεν θα πλήξουμε ποτέ. 

Ακολουθούν η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη, καθώς και αναρτήσεις χρηστών του Χ για το θέμα: