Μπορεί οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ να έδιωξαν άρον άρον τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηγεσία, ωστόσο η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος έχει άλλη γνώμη. Στην ενότητα «ταυτότητα» του κόμματος και στην επιλογή «πρόεδρος», εμφανίζεται ακόμη το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη με ένα μακροσκελές βιογραφικό, από αυτά που αρέσουν στον εγωπαθή και αλαζόνα Στέφανο. 

Φαίνεται ότι είναι τέτοια η διάλυση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που εδώ και πολλες ημέρες δεν φρόντισαν να αλλάξουν κάτι πολύ βασικό, το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Έστω και αν πρόκειται για μεταβατικό πρόεδρο. Μάλιστα ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι δεν πρόκειται να βάλει εκ νέου υποψηφιότητα για το κόμμα, οπότε θα μείνει τους επόμενους μήνες στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να εκλεγεί ο νέος πρόεδρος. Αλλά στην Κουμουνδούρου βαριούνται να κάνουν και το πιο απλό, να αλλάξουν το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη με αυτό του Νίκου Παππά. Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουν στο βιογραφικό του νέου προέδρου τους ότι έχει καταδικαστεί ομόφωνα από ειδικό δικαστήριο. 

Ίσως πάλι οι απλήρωτοι υπάλληλοι του κόμματος να μην έχουν καμία διάθεση να κάνουν ούτε αυτήν τη μικρή αλλά βασική αλλαγή στην επίσημη ιστοσελίδα. Όσον αφορά το κείμενο που συνοδεύει την παρουσίαση του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, διαλέγουμε ένα πραγματικό ειρωνικό κομμάτι: «Θα τα καταφέρουμε. Να δώσουμε προοπτική στο όραμά μας. Να αναγεννήσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Μέσα από ένα κόμμα ανεξάρτητο, που μόνο στα μέλη του θα είναι υπόλογο». Τελικά ο Στέφανος της καρδιάς μας κατάφερε να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφιο ποσοστό, να αφήσει ένα κόμμα σε καθεστώς χρεοκοπίας και βαθιά διχασμένο και δίχως σαφείς πολιτικές αναφορές. Και φυσικά ο ίδιος δεν κατάφερε να παραμείνει πρόεδρος ούτε ένα έτος. Αν και η ιστοσελίδα του κόμματος εξακολουθεί να έχει διαφορετική άποψη. 

Στιγμιότυπο από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ: 

screenshot-20240915-140043-opera.jpg