Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την στρατιωτική θητεία... 15 ημερών, επανέρχεται δριμύτερος προσπαθώντας να συσπειρώσει το αριστερό κοινό στον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση για να στηρίξει τον Χάρη Δούκα στην επίθεση που δέχεται σχετικά με τη φράση του περί «μπάτσων». 

Πιο συγκεκριμένα πριν μερικές ημέρες  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, στην οποία συμμετείχαν και κάτοικοι των Εξαρχείων, ο δήμαρχος της πόλης  κατά τη διάρκεια έντονης συζήτησης που είχε με μια κάτοικο, ακούγεται να λέει σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: «Είδατε εδώ μέσα γκλοπ μπάτσου;». Η φράση του Χάρη Δούκα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών καθώς και από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης. Μάλιστα η δήλωση του Χάρη Δούκα έγινε σε ένα απίστευτο καθεστώς τραμπουκισμών από μερίδα γνωστών - αγνώστων που έκαναν εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο , αντιδρώντας στην κατασκευή σταθμού Μετρό στα Εξάρχεια, προπηλακίζοντας δημοτικούς συμβούλους. Όσον αφορά την αθλιότητα κατά των αστυνομικών, ο Δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για μονταζιέρα εις βάρος του. 

Η στήριξη Κασσελάκη 


Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος χθες διοργάνωσε πάρτυ για την αποστρατεία του με τραγούδια όπως «απολύομαι και τρελαίνομαι», έκανε σήμερα ανάρτηση στηρίζοντας τον Χάρη Δούκα για τη φράση του κατά των αστυνομικών. Αφού και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για μονταζιέρα, έπειτα έκανε άκυρες συγκρίσεις με μονταζιέρες για τα Τέμπη. Στην ίδια ανάρτηση - χυλό, όπου συνδυάζει εντελώς άκυρα πράγματα μεταξύ τους, ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Θάνο Πλεύρη χαρακτηρίζοντάς τους ακροδεξιούς. Φυσικά δεν έγραψε λέξη για την ταμπακιέρα, δηλαδή για την άθλια δήλωση Δούκα κατά των αστυνομικών που ακούγεται ξεκάθαρα σε βίντεο να την ξεστομίζει στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι φυσικό βέβαια, διότι αφενός πρέπει να συσπειρώσει το αριστερό κοινό που του φεύγει προς την Νέα Αριστερά και το ΚΚΕ, αφετέρου προσπαθεί να πείσει ότι αποτελεί τον επικεφαλής των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. 

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: