Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντάει τεκμηριωμένα και σπάει την άθλια και προπαγανδιστική επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, υπενθυμίζοντας τις ελλείψεις του ΕΣΥ επί ΣΥΡΙΖΑ και το περίσσευμα υποκρισίας τους.

Ειδικότερα, με δύο ειδήσεις της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, με θανάτους λόγω ελλείψεων γιατρών, ο κ. Γεωργιάδης απαντάει στις αθλιότητες του Κασσελάκη, καταδεικνύοντας την υποκρισία και τη σκοπιμότητα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει: «Δύο τυχαίες ειδήσεις από την εποχή ΣΥΡΙΖΑ και από προβλήματα με θανάτους λόγω ελλείψεως ιατρών… αν ψάξει κανείς θα βρεις πολλές τέτοιες ειδήσεις. Τις ανεβάζω λόγω της άθλιας ανακοίνωσης του Στέφανου Κασσελάκη θυμίζοντάς του ότι ο τότε αναπληρωτής υπουργός Υγείας ήταν ο Παύλος Πολάκης.

Όσοι νομίζουν ότι τα όποια προβλήματα προέκυψαν τώρα, είναι υποκριτές. Αντιθέτως, τώρα είμαστε πολύ καλύτερα, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό και περισσότερο προσωπικό. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι. Στην Υγεία δεν χρειάζονται στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις, αλλά νηφαλιότητα και πείσμα. Θα τα καταφέρουμε!»

Δείτε την ανάρτηση