Μετά τις πληροφορίες ότι ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης διαφώνησε έντονα με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη στο προεδρείο της Κοινοβουτικής Ομάδας που συζητούσε με αφορμή τα εξοπλιστικά, φαίνεται ένας νέος καβγάς σημειώθηκε και χθες, Πέμπτη, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στην Κουμουνδούρου. 

Πρωταγωνιστής και σε αυτό το επεισόδιο ήταν πάλι ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος, αυτή τη φορά, «αρπάχτηκε» με τον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος του έβαλε θέμα κοστολόγησης των προτάσεών του για την υγεία. «Ο διπλασιασμός των αμοιβών των υγειονομικών κοστίζει 2,5 δις. Να πούμε και διπλασιασμό και τριπλασιασμό των αμοιβών αλλά να πούμε από που θα τα βρούμε» ανέφερε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Θέμα κοστολόγησης των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ έβαλαν και οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, ενώ για έλλειψη αξιοπιστίας, αμφίσημες θέσεις και αλλαγή στρατηγικής έκανε λόγο ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Ο βουλευτής Χανίων φαίνεται πως έχει συνηθίσει -ή πιστεύει- ότι δεν υπάρχει διαφορετική άποψη από τη δική του που πρέπει να γίνεται και αποδεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, οι οποίες δείχνουν να οδηγούν και σε συσσωρευμένη ένταση.