Δεν έχει τέλος ο εμφύλιος σπαραγμός στον ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του οποίου μαλώνουν μεταξύ τους για το παραμικρό. Αυτήν τη φορά η Νίνα Κασιμάτη επέλεξε να επιτεθεί εκ νέου στον Γιάννη Ραγκούση, με τον Στέφανο Κασσελάκη να παρακολουθεί αμήχανος τις ατελείωτες εσωκομματικές διαμάχες.

Πιο συγκεκριμένα η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Ραγκούσης ουσιαστικά ζήτησε κυρώσεις για όσους βουλευτές δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η Νίνα Κασιμάτη, η οποία τελικά ψήφισε παρών στο νομοσχέδιο πάρα την κομματική γραμμή και τις απειλές Κασσελάκη για επιπτώσεις, έκανε μια ανάρτηση φωτογραφίζοντας τον Γιάννη Ραγκούση που επιθυμεί ποινές στους βουλευτές. Έπειτα ο Γιάννης Ραγκούσης ανταπέδωσε τα πυρά, καθώς σε συνέντευξη του αποκάλεσε την Νίνα Κασιμάτη «θηλυκό Βορίδη». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, χρησιμοποιεί αυτόν τον χαρακτηριστικό διότι τον έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Στο νέο επεισόδιο της κόντρας, η Νίνα Κασιμάτη αποφάσισε να απαντήσει εκ νέου με άγρια επίθεση στον Γιάννη Ραγκούση. Με ανάρτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Γιάννη Ραγκούση Ηρόστρατο, ο οποίος καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ και τη χώρα για να γίνει υπουργός δίπλα στον Μάκη Βορίδη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση σε αυτές τις πολύ σκληρές κατηγορίες, καθώς ο τελευταίος δεν συνηθίζει να αφήνει τίποτα αναπάντητο. 

Η άγρια κόντρα μεταξύ των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την Κουμουνδούρου, η οποία βλέπει με αμηχανία να ξεσπούν διαρκώς εσωκομματικές διαμάχες. Από την άλλη αναμένεται η αντίδραση του Στεφάνου Κασσελάκη για όσους βουλευτές δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις. Η ηγεσία του κόμματος καθώς και πολλά στελέχη εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τη στάση του Παύλου Πολάκη και της Νίνας Κασιμάτη, ωστόσο δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για τις ποινές στους βουλευτές που δεν ψήφισαν το νομοσχέδιο. Ήδη πολλοί βουλευτές του κόμματος σχολιάζουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα τολμήσει να έρθει σε οριστική ρήξη, ειδικά με τον Παύλο Πολάκη, σε μια περίοδο που το κόμμα φλερτάρει με μονοψήφιο ποσοστό στις δημοσκοπήσεις. 

Ακολουθεί η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη: