Η απόσταση από το Ωσαννά μέχρι το Σταύρωσον Αυτόν είναι τελικά πολύ μικρή. 

Ο λόγος για τον νέο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει καταφέρει –περί κατορθώματος πρόκειται– να έχει τόσο χαμηλή δημοφιλία όσο ποτέ δεν είχε κάποιος νεοεκλεγείς πρόεδρος κόμματος. Στην MRB για παράδειγμα η δημοτικότητά του άγγιξε το… θηριώδες ποσοστό 18% κι αν συνεχίσει να «πολιτεύεται» μόνο με λαϊκίστικα σόου, φτυάρια και λάσπες, γυμναστήρια και βιντεάκια, τότε τα χειρότερα θα τα βρει και σύντομα μπροστά του.

Οι χαμηλές πτήσεις Κασσελάκη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την –για πρώτη φορά– πανίσχυρη εσωκομματική αντιπολίτευση. Τουναντίον. Σύμφωνα με πληροφορίες, Αχτσιόγλου και «Ομπρελίστας», βλέποντας τα μαύρα δημοσκοπικά χάλια του Κασσελάκη, έχουν κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το εάν πρέπει να κουνήσουν μαντίλι στον προς μετάλλαξη ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα επιτρέψουμε στα άγρια να διώξουν τα ήμερα» ακούστηκε να λέει τις προάλλες κορυφαίο στέλεχος της «Ομπρέλας», σε κρυφή σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Χαλάνδρι. Όπερ έστι μεθερμηνευόμενον, αλλάζει στρατηγική η αντιπολίτευση και μάλλον θα περιμένει την πλήρη αποδόμηση του Κασσελάκη, από το να του κάνουν το χατίρι και να του αδειάσουν τη γωνιά.

Μεταξύ μας, μάλλον δεν θα χρειαστεί να περιμένουν και πολύ. Ας είναι καλά ο πρώην υπάλληλος της Goldman Shacs, που εν μέσω γυμναστηρίου και ΤikΤοk έγινε πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες για να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ – και να ’ναι ντάλα μεσημέρι.