Με αναφορές στον χθεσινό θρίαμβο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την ομιλία του στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας ότι η νίκη του στον τελικό ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς φίλους στο νησί, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξέφρασε την ελπίδα να κερδίσει και ο Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League.

mitsotakis-kerkira2.jpg

Αυτές οι ευρωεκλογές είναι σημαντικές και οι αποφάσεις στην Ευρώπη θα επηρεάσουν τις ζωές όλων τα επόμενα χρόνια, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη διασφαλίζεται με ψήφο στην ΝΔ», ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας πως πρέπει να είναι ισχυρή η Ελλάδα για να διεκδικήσει στην Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην ακρίβεια υπογραμμίζοντας πως η απάντηση είναι οι υψηλότεροι μισθοί και συντάξεις.

mitsotakis-kerkira3.jpg

«Το αποτέλεσμα των εκλογών πρέπει να είναι τέτοιο που στις 9 Ιουνίου να μην αμφισβητήσει κανένας την κυβέρνηση. Σήμερα ξαναζούμε επανάληψη της ρητορικής που έχει πληγώσει τη χώρα με τα εξής χαρακτηριστικά: Τοξικότητα και ψέματα από την αντιπολίτευση και τάξιμο δεκάδων δισ. που σήμερα δεν υπάρχουν.

«Έστειλα επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν με τόνο αυστηρό για τις τιμές των πολυεθνικών, ζητώντας την βοήθεια της Ευρώπης γιατί το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες χώρες. Και η αριστερά τα έβαλε μαζί μας γι’ αυτό. Επειδή δίνουμε τον αγώνα για να λυθεί το πρόβλημα της ακρίβειας» ανέφερε.

mitsotakis-kerkira4.jpg

Μιλώντας για την αντιπολίτευση είπε : «Αισθάνομαι ότι ξαναζούμε μια επανάληψη ενός προεκλογικού έργου που έχει πληγώσει την χώρα, με ένα πιο lifestyle περιτύλιγμα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε και με τον περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ύδρευση, τη διαχείριση απορριμμάτων και την στέγη για τους επιστήμονες.

«Προσωπική δέσμευση να βελτιωθεί το σύστημα ύδρευσης στη Κέρκυρα. Προσωπική μου δέσμευση να το δρομολογήσουμε μετά τις εκλογές», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με το δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανο Πουλημένο.

Παρακολουθείστε την ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα