Το άσπρο μαύρο επιχείρησε να κάνει η Βούλα Κεχαγιά, όταν σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ αρνήθηκε πως χθες, λίγο πριν την ανακοίνωση επιστροφής του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, η ίδια δήλωνε ουσιαστικά άγνοια και εξηγούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ετίθεντο κάποια στιγμή για να συμβεί ό,τι ακολούθησε.

Μάλιστα μεταδόθηκε και το ηχητικό από τη συνέντευξη της κυρίας Κεχαγιά δύο ώρες πριν την ανακοίνωση επιστροφής Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πάνελ της συζήτησης ήταν και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι ακυρώθηκε ο ρόλος της Βούλας Κεχαγιά ως εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Βγαίνει η κυρία Κεχαγιά και λέει δεν τίθεται καν θέμα επιστροφής του Πολάκη επειδή δεν έχει ζητήσει συγγνώμη και δύο ώρες μετά επιστρέφει. Η Βούλα Κεχαγιά είναι αξιοπρεπής γυναίκα και έχει ένα βάρος έπρεπε να παραιτηθεί αμέσως γιατί η γελοποίηση που της προκάλεσαν... Μην τον φέρεις δύο ώρες μετά τη δήλωσή της, μην την ξεφτιλίζεις. Αν αύριο μιλήσει η Κεχαγιά θα την πιστέψει κανείς; Αφού ακυρώθηκε ο ρόλος της» είπε ο υπουργός Υγείας.

Από την πλευρά της η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί του υπουργού Υγείας, τον οποίο κάλεσε «να βρει που είπα εγώ ότι δεν θα επιστρέψει στην κοινοβουλευτική ομάδα του Πολάκη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επέμεινε επικαλούμενος αναρτήσεις σε δεκάδες ιστοσελίδες, προκαλώντας την κυρία Κεχαγιά «αν τα έχετε πει, θα παραιτηθείτε σήμερα».

Η κόντρα συνεχίστηκε και διαδικτυακά με τον Άδωνι Γεωργιάδη να γράφει σε ανάρτησή του «Πριν από λίγο στην τηλεόραση του @SkaitvGR η @bkex βγήκε να με διαψεύσει λέγοντας: «διάφορα φιλοκυβερνητικά μέσα διακινούν το ψέμα ότι με άδειασε ο @skasselakis και ότι εγώ ποτέ δεν είπα χθες το πρωί ότι δεν θα γυρίσει ο @pavpol2222 ας δούμε ένα φιλοκυβερνητικό σάιτ https://documentonews.gr/article/diplo-adeiasma-kasselaki-se-kexagia/ του @KostasVaxevanis».

Σε απάντησή της η Βούλα Κεχαγιά, έγραψε στο Χ: «Ηρεμήστε κύριε υπουργέ διάλυσης της Υγείας και της ζωής των
πολιτών. Διαψευστήκατε σε ζωντανή μετάδοση».