Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην εκπομπή της της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega και όταν τα βρήκε σκούρα στις ερωτήσεις του πάνελ, έδειξε τον πραγματικό του εαυτό, επιλέγοντας να μην απαντήσει σε ερώτηση, πέταξε το ακουστικό του και αποχώρησε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προφανώς έχει συνηθίσει στις εύκολες lifestyle ερωτήσεις, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει... «ύφος και ψυχή» Πολάκη και φυσικά ότι αρνείται την ουσιαστική πολιτική συζήτηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σε κάθε του ομιλία επαναφέρει τη συζήτηση για την τραγωδία των Τεμπών με σκοπό τα μικροπολιτικά οφέλη, αναφέρθηκε και δήλωσή του που έλεγε πως «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», λέγοντας ότι εάν «είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Αχ. Καραμανλής θα είχαν σωθεί τα παιδιά». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε των χυδαίων ισχυρισμών του λέγοντας επίσης ότι «Το ρήμα που χρησιμοποίησα, το χρησιμοποίησε πρώτη η υποψήφια της ΝΔ. Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ δεν σκότωσα τα παιδιά, οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας δεν σκότωσαν τα παιδιά, οι νησιώτες που επισκέφτηκα δεν έχουν σκοτώσει τα παιδιά. Δεν έχει ακουστεί συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παντελής έλλειψη ευθιξίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης αυτή τη στιγμή θα ζούσαν τα παιδιά. Με την ίδια λογική εάν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Αχ. Καραμανλής αυτή τη στιγμή θα ζούσαν τα παιδιά. Εάν τολμάνε να πάμε σε προκαταρκτική επιτροπή και να τον αποπέμψουν στη δικαιοσύνη».

Αρνήθηκε να απαντήσει 

Ωστόσο ο λαλίστατος Στέφανος Κασσελάκης όταν κλήθηκε να απαντήσει σε σχέση με όσα είπαν ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης για τις ανωτέρω δηλώσεις του, οι οποίοι και διαφώνησαν ανοιχτά με το ύφος και την ουσία των ισχυρισμών του, όχι μόνο αποφάσισε να μην απαντήσει, αλλά διέκοψε με αγένεια την συνέντευξη και αποχώρησε. «Σας ευχαριστώ πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο. Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έβγαλε μόνος του το ακουστικό και αποχώρησε, αφήνωντας με ανοιχτό το στόμα τους δημοσιογράφους. 

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία κατάλαβε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγει να μην απαντά σε δύσκολες ερωτήσεις αλλά μόνο σε... «φρου φρού και αρώματα», ανέφερε για την απρέπεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Μου έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει σε σχέση με τα στελέχη του κόμματος. Λογικό είναι, αλλά η ατάκα «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» κατά τη γνώμη είναι λίγο απαξιωτική. Είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε όλοι οι υπόλοιποι. Δεν το πήρα στραβά αυτό, αλλά μου έκανε εντύπωση». Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, υπό το βάρος των ευρωεκλογών, επιδεικνύει όχι απλά μια λαϊκίστικη συμπεριφορά αλλά το παίζει ταυτόχρονα και αψύς με σκοπό να συγκινήσει ένα κοινό που αρέσκεται στον σκληρό και χυδαίο λόγο. Φυσικά η αγενής συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη δεν είναι τυχαία καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται μία νέα εσωκομματική διαμάχη για τις επιλογές του προέδρου, προκαλώντας νευρική κρίση στην Κουμουνδούρου.

Φυσικά τον Στέφανο Κασσελάκη δεν τον φοβόμαστε. Μπορεί αυτός ο «χαρισματικός ηγέτης» να τα βρήκε σκούρα από την Σίσσυ Χρηστίδου και να αποχώρησε άρον άρον αλλά θα πάει ξανά σε κάποια κουτσομπολίστικη εκπομπή και θα μιλήσει για τον γάμο του, την προσωπική του ζωή, την Φάρλι και τον Τάιλερ. Άλλωστε ο μέσος ψηφοφόρος Κασσελάκη γνωρίζει περισσότερα για την προσωπική του ζωή πάρα για τις πολιτικές του απόψεις. Και όταν κάποιοι τον στριμώχνουν πολιτικά, πετάει μικρόφωνα και αποχωρεί.

Δείτε σχετικό απόσπασμα όπως το ανέβασαν χρήστες του Χ: