Ο Κασσελάκης όσο πάει ολοένα και περισσότερο ενσωματώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, γίνεται θα λέγαμε ο μετά- Πολάκης του «νέου» ΣΥΡΙΖΑ που όμως είναι πολύ χειρότερος από τον «παλιό».

Το έδειξε βγάζοντας το μικρόφωνο όταν η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή του Mega του έβαλε δύσκολα: τον ρώτησε για τις αποστάσεις που πήραν ο Σπίρτζης και ο Βασιλειάδης από τη δήλωσή του για τους «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά». Κι εκείνος θεωρώντας την ερώτηση «ανάρμοστη» απάντησε ως… Λουδοβίκος «Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος»!

Μετά, όπως σας προανέφερα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ευχαριστώντας την παρουσιάστρια που τον προσκάλεσε να πει ό,τι ήθελε εκείνος και όχι σε ό,τι τον ρωτούσε αυτή.

Η Χρηστίδου σχολίασε πως της έκανε εντύπωση που απέφυγε να απαντήσει, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η φράση του «εδώ έχεις τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» ήταν λίγο απαξιωτική.

Διέφυγε προφανώς από τη συμπαθή παρουσιάστρια ότι συνομιλούσε μ’ έναν «σκληρό του Μαϊάμι» που στη θέα και μόνο του θεληματικού του πηγουνιού ρίχνει κορμιά καταγής.

Αλλά, πέρα από την πλάκα που έχει η περίπτωσή του, ο Κασσελάκης στις συνεντεύξεις περνάει καλά μια και οι ερωτήσεις υπό το φόβο ότι θα θεωρηθούν «απρεπείς» είναι προσαρμοσμένες στη λογική «βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος».

Θα είχε όμως ενδιαφέρον όμως η αντίδραση εάν δεν έβλεπαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… έβλεπαν τον Κασσελάκη πίσω από τη βιτρίνα που του έφτιαξαν για να προβληθεί.

Easy writer