Στέφανος Κασσελάκης, 21-9-2023:

«Δεν θέλω, ούτε μία στο εκατομμύριο ούτε ο κ. Ηλιόπουλος, ούτε η κυρία Ακρίτα, ούτε ο κ. Αποστολάκης να παραιτηθούν της θέσης τους. Οι μάχες δίνονται στην κοινωνία. Θα πηγαίνω θα συνεργάζομαι με τους βουλευτές συχνά, αλλά η ΚΟ θα έρχεται μαζί μου, έξω στην κοινωνία. Μιλάμε για τους αγρότες; Θα πάμε στη Λάρισα μαζί. Μιλάμε για άλλα θέματα; Θα πάμε εκεί που είναι στην κοινωνία. Το μεγάλο στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη ημέρα είναι η γείωση στην κοινωνία. Αμα το κάνουμε, θα γίνουμε κυβέρνηση σύντομα».

Μ΄ αυτό το... επαναστατικό λογύδριο ο «αστακοκαραβοκύρης» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε «απαντήσει» στο ερώτημα πώς ένας αρχηγός κόμματος θα είναι για μια τετραετία εκτός Βουλής.

Έντεκα μήνες μετά ο Κασσελάκης… ξέχασε (σ.σ.: αυτό δεν είναι είδηση) τι έλεγε και με αφορμή την «αιφνιδιαστική» παραίτηση Ηλιόπουλου βάζει τα «εκλεκτά μέλη» της φρουράς του να ζητούν την παραίτηση όλων των επιλαχόντων στο Επικρατείας για να μπει ο ίδιος «λάθρα» στη Βουλή. Μέχρι στιγμής πάντως οι «απειλητικές νουθεσίες» προς Τσαπανίδου, Καλογήρου, Λάλη, Τσάκρη και Λειβαδάρου δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι πως από την πλευρά του θα ενταθεί η πίεση στους επιλαχόντες και αν δεν τα καταφέρουν τότε θα αρχίσουν να παπαγαλίζουν τα περί «εσωτερικού εχθρού» κι όλα… καλά!