Στη μάχη υπέρ της ΝΔ για να εξασφαλίσει καθαρή αυτοδυναμία μπήκαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί της παράταξης. Ο Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα και ο Κώστας Καραμανλής από τη Θεσσαλονίκη έστειλαν μήνυμα νίκης και ενότητας της παράταξης της ΝΔ, βάζοντας πλάτη στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να κερδίσει τις εκλογές της Κυριακής και να πάρει στη δεύτερη κάλπη την ισχυρή αυτοδυναμία.

Η ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ της ΝΔ είναι γεγονός, με όλα τα πρόσωπα, τα σύμβολα και τα στελέχη να δίνουν την πιο σκληρή μάχη για να επικρατήσει η λογική και να πορευτεί η χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια με ασφάλεια και χωρίς να μπει ξανά σε νέους πειραματισμούς.Τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς έκαναν αυτό που πρέπει. Αυτό που τους ζητούσαν χιλιάδες ψηφοφόροι τους και αυτό που επέβαλε το πολιτικό καθήκον τους. Στήριξαν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να προχωρήσει μπροστά η Ελλάδα και να μην γυρίσει πίσω. Να μην γυρίσει στις γκρίζες εποχές που όλοι βιώσαμε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα.

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣανοίγουν οι κάλπες για τις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων ετών. Το μεγάλο ερώτημα είναι το ποσοστό της συμμετοχής. Το μήνυμα που πρέπει να περάσει είναι να ψηφίσουν όλοι οι Ελληνες πολίτες. Πρέπει να υπάρξει καθολική συμμετοχή στις κάλπες για να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για ατυχήματα.
Για να κερδίσει η Ν.Δ. και για να συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό ενόψει της κρισιμότερης δεύτερης κάλπης, θα πρέπει να πάνε μαζικά οι ψηφοφόροι της στις εκλογές. Δεν πρέπει να λείψει κανείς γιατί η χώρα δεν πρέπει να πληρώσει τις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικά.

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ που έστειλαν οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς είναι μηνύματα που πρέπει να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα. Είναι μηνύματα που πρέπει να αποτελέσουν οδηγό για όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, η Ελλάδα κοιτάζει μπροστά. Κλείνοντας να ευχηθώ καλή ψήφο και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Ελληνες…