Την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς τους πολίτες εκφράζει ο υποψήφιος βουλευτής στον νομό Καβάλας και υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της προεκλογικής εκστρατείας που έκανε παράλληλα με τις κυβερνητικές υποχρεώσεις του. 

Σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος επισημαίνει τα εξής: «Σήμερα ολοκληρώνεται μια έντονη, κοπιώδης, αλλά ιδιαίτερα παραγωγική, χρήσιμη και απαραίτητη προεκλογική εκστρατεία. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά αγαπημένα και νέα πρόσωπα στην Καβάλα, στην Ελευθερούπολη, στη Χρυσούπολη, στη Θάσο, στα χωριά, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκα με τους ετεροδημότες μας. Σε αυτήν την πορεία δεν δώσαμε υποσχέσεις. Δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε το έργο μας "σταθερά, τολμηρά, μπροστά", όπως πράττουμε συνεχώς και αδιαλείπτως από το 2019». 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες και συμπλήρωσε: «στις 21 Μαΐου πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει σταθερότητα και εγγύηση ευημερίας».