Ακόμα ένας νεκρός βρέθηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel που επελαύνει από χθες σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική, «σορός ηλικιωμένου ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή του από όχημα στην περιοχή Ελληνόπυργος Καρδίτσας. Συμπληρώνει ότι «επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα». Μέχρι τώρα οι νεκροί είναι τρεις.

Νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, ανασύρθηκε νεκρή, λόγω της κακοκαιρίας, και μία ηλικιωμένη στην περιοχή Παλτσή Μαγνησίας. Ήταν 87 ετών και την αναζητούσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική από χθες. Εντοπίστηκε ανάμεσα σε ένα σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της κακοκαιρίας, καθώς χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη αγνοούμενους στο χωριό Πάλτση Μαγνησίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 85 και 70 ετών και σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό τους. Από χθες αγνοείται ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

Διακοπή μέρους της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης - Σε ποιες περιοχές έχει αποσταλθεί 112

Υπενθυμίζεται ότι έχει σταλθεί μήνυμα του 112 από το μεσημέρι στους κατοίκους των περιοχών Πιερίας, Θεσσαλίας, Σποράδων, Εύβοιας και Φθιώτιδα, το οποίο αναφέρει ότι τα μέτρα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας που έχουν εκδοθεί για τις περιοχές αυτές, εξακολουθούν να ισχύουν για το επόμενο 24ωρο λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας με σχετική εντολή της έχει διακόψει την κυκλοφορία σε μέρος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν σημειωθεί πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας. Συγκεκριμένα, είναι κλειστά και τα δύο ρεύματα από τον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα μέχρι και τα σύνορα μεταξύ Λάρισας και Μαγνησίας.