Διαχώρισε τη θέση της, η Έλενα Ακρίτα σχετικά με τα όσα είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κασσελάκης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι δεν είναι «ευπρόσδεκτες» οι ψήφοι του μορφώματος των Σπαρτιατών, σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Βασίλης Κασσελάκης, ξάδερφος του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε ανάρτησή της ανέφερε χαρακτηριστικά:

Όχι, κύριε Βασίλη Κασσελάκη. Δεν είναι "ευπρόσδεκτες" οι ψήφοι του μορφώματος. Δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ. Ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζω τη θέση μου.

Στο τουίτ του προέδρου η γραμμή του κόμματος που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Θυμίζουμε πως σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των Σπαρτιατών. Δημιουργήθηκε σάλος, οπότε και αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Προχώρησε μάλιστα σε νέα ανάρτηση λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει κάθε ψήφο με σεβασμό, αλλά δεν θέλει καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες, ενώ έκανε λόγο για προσωπική του άποψη.

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα και απατώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών, εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ψήφος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες», αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει.