Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κινήματος Δημοκρατίας με τη Μαρία Καρυστιανού, άφησε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Δεν αποκλείω τίποτα», είπε συγκεκριμένα η βουλευτής και αντιπρόεδρος τους Κινήματος Δημοκρατίας, μιλώντας στο mega, θεωρώντας ότι σε αυτή τη φάση δεν τίθεται ζήτημα αποκλεισμών.

Η ίδια εκτίμησε ότι «τα κινήματα πρέπει να συνεργαστούν, να βρουν δρόμο αρκεί οι δρόμοι να συγκλίνουν και όχι και να αποκλίνουν».

Ανέφερε δε ότι κάθε πιθανή σύμπραξη θα κριθεί με βάση τις πολιτικές θέσεις της κυρίας Καρυστιανού. «Θα πρέπει πρώτα να δρούμε το σύνολο των προτάσεών της και τις θέσεις της», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας «δεν αποκλείω τίποτα».

Βέβαια, μία γεύση των θέσεων του εγχειρήματός της έχει ήδη δώσει η Μαρία Καρυστιανού όταν δήλωσε πως οι αμβλώσεις είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί την πρώην εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ, που πέρασε στο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη.