Η Θεοδώρα Τζάκρη είναι έτοιμη να αλλάξει για πολλοστή φορά κόμμα και να συμπορευτεί με το ΠΑΣΟΚ.
Το Κίνημα Δημοκρατίας ή αλλιώς οι «Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο», όπως μετονομάστηκε πρόσφατα το κόμμα Κασσελάκη βρίσκεται υπό διάλυση. Κάπως έτσι ακόμη και η αντιπρόεδρος του, Θεοδώρα Τζάκρη, σκέφτεται να περάσει την πόρτα της εξόδου, όπως έχουν κάνει ήδη πολλοί βουλευτές και στελέχη του κόμματος.
Η Θεοδώρα Τζάκρη ξεκίνησε ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε μάλιστα και υφυπουργός από τον Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια πήγε στο κόμμα Κασσελάκη. Τώρα είναι έτοιμη να αλλάξει για τέταρτη φορά πολιτική προτίμηση, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και σκέφτεται να επιστρέψει στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.
Η δήλωση Τζάκρη
Κάπως έτσι άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να συμπορευτεί με τη Χαριλάου Τρικούπη. Οι δηλώσεις της δεν προκάλεσαν έκπληξη, διότι πέρα του γεγονότος ότι η βουλευτής αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι απελπισμένος για τη δημοσκοπική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ και ψωνίζει από το… κάτω ράφι των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Όπως είπε η Θεοδώρα Τζάκρη στο ερώτημα αν θα πάει στο ΠΑΣΟΚ «Όσοι το θέλουμε, το πιστεύουμε και το μπορούμε, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε την ερντογανοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας. Πρέπει να κοιτάμε προς την ίδια κατεύθυνση» ενω συνέχισε με νόημα «Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω. Όσοι θέλουμε, πιστεύουμε και μπορούμε να πέσει ο Μητσοτάκης, πρέπει να κοιτάζουμε προς την ίδια κατεύθυνση».
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κάνει κρούση στη Χαριλάου Τρικούπη για να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να μην είναι αρνητικός. Εδώ έχουν πάρει τον Πελεγρίνη, στην Τζάκρη θα κολλήσουν;