Σε μια διαρκή αναπαραγωγή της ίδιας καταστροφολογικής ρητορικής, διανθισμένης με τοξικότητα και λαϊκισμό, επιδίδεται ο Στέφανος Κασσελάκης, παπαγαλίζοντας τις ίδιες ατάκες και τις ίδιες καταγγελίες, ειδικά τις ημέρες της κρουαζιέρας στο Αιγαίο που έχει ονομάσει «ναυτική περιοδεία», σε μια προσπάθεια να πείσει ότι βρίσκεται «αδιαμεσολάβητα» κοντά στους πολίτες. Κρουαζιέρα που εξελίσσεται σε κωμική σειρά με αποκλεισμούς από ελάχιστα μποφόρ την ώρα που τα πλοία της γραμμής εκτελούν κανονικά δρομολόγια.

Ο… θαλασσοδαρμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επικουρούμενος από έναν ναύαρχο ε.α. και πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Ευάγγελο Αποστολάκη –ο οποίος βρίσκεται διαρκώς δίπλα του προσφέροντας, όπως δήλωσε, την εμπειρία του– δίνει συνεντεύξεις για να πει τα ίδια και τα ίδια. Και κυρίως να τάξει τα πάντα στους πάντες, προσθέτοντας κάποια ακόμη δισεκατομμύρια από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου.

Λέγοντας τα ίδια και τα ίδια ενδεχομένως εκτιμά ότι στο πλαίσιο της προπαγάνδας κάτι μένει. Κυρίως από τη λάσπη που εκτοξεύει και τις θεωρίες συνωμοσίας που υιοθετεί και αναπαράγει. Έτσι θα συνεχίσει αφού βλέπει να τσιμπάει κάτι στις δημοσκοπήσεις και να ανοίγει την ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη.

Άλλωστε στόχος του παραμένει να νικήσει το ΠΑΣΟΚ και να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση μήπως και διασωθεί πολιτικά.