Μπορεί τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για τη θερμή υποδοχή που βρήκε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου, ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες σε ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του Αιγαίου, στην Λέσβο, τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν με το ζόρι 10 άτομα στο λιμάνι. Με λίγα λόγια περισσότεροι ήταν οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν το ρεπορτάζ στην προβλήτα του λιμανιού, παρά ο κόσμος που τον υποδέχθηκε!

Η Λέσβος έχει περίπου 84.000 μόνιμους κατοίκους ενώ η πρωτεύουσα του νησιού, η Μυτιλήνη, όπου και επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει περίπου 34.000 κατοίκους. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ωστόσο, στην συγκέντρωση για την υποδοχή του στο λιμάνι μαζεύτηκαν μόλις δέκα άτομα. Ούτε δηλαδή τα εγγεγραμμένα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί! Το πραγματικά αστείο είναι ότι το ενημερωτικό σημείωμα του κόμματος για τα μέσα ενημέρωσης μιλά για… θερμή υποδοχή Κασσελάκη στο νησί, κάτι το οποίο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Και η απογοητευτική υποδοχή δεν άλλαξε ούτε κατά την περιοδεία Κασσελάκη στο νησί, καθώς ο κόσμος δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός όταν τον έβλεπε, παρά τα επικοινωνιακά τρικ στα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο κάτι ανήλικα πιτσιρίκια μαζεύτηκαν για να βγουν selfie μαζί του, τα οποία φυσικά τον βλέπουν κυρίως ως τηλεαστέρα σε lifestyle εκπομπές και όχι ως πολιτικό. Κάποιος πρέπει να πει επιτέλους στον Στέφανο Κασσελάκη ότι ο κόσμος κατανοεί ότι δεν υπάρχουν πολιτικές θέσεις και αυτό δεν θα τον πάει πολύ μακριά, ό,τι κόλπο κι αν κάνει στα social media και τα πρωινάδικα.

Ακολουθεί ανάρτηση στο Χ με σχετική φωτογραφία από την... θερμή υποδοχή Κασσελάκη στην Λέσβο:

gmqhqjnxqaaknaf.jpeg