«Καταδικαστέα απόλυτα» χαρακτήρισε τη σεξιστική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, προσθέτοντας ότι η Πολιτική Γραματεία του κόμματος θα έπρεπε να είναι αυστηρότερη, όχι, όμως, να προχωρήσει στη διαγραφή του.

«Για μένα η Πολιτική Γραμματεία έπρεπε να είναι πολύ αυστηρότερη. Κακώς δεν πέρασε η πρόταση για να υπάρχει θέση της Πολιτικής Γραμματείας για τη συμπεριφορά αυτή», είπε σε δηλώσεις του στο Action24, κινούμενος κι αυτός στη γραμμή της μισής συγγνώμης του κόμματος απέναντι στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, την οποία εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. «Όχι διαγραφή αλλά καταδίκη πολιτικής συμπεριφοράς» συμπλήρωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο ίδιος παρατήρησε, επίσης, ότι «ο Παύλος Πολάκης έχει έναν μοναδικό τρόπο να χάνει το δίκιο του».

Κατά τα άλλα, ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας για τα προβλήματα των πολιτών, είπε ότι το πρώτο είναι η καθημειρνότητα, στην οποία -όπως άφησε να εννοηθεί- δεν εστιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ που ασχολείται με τα εσωκομματικά του ζητήματα. «Το νο1 πρόβλημα στην κοινωνία είναι η καθημερινότητα και η επιβίωση της. Αν εμείς και κυρίως η ηγεσία, κοιτάμε μόνο προς τα μέσα αναζητώντας εχθρούς, πετυχαίνουμε πρόσκαιρες νίκες αλλά δεν υπηρετούμε τον γενικό σκοπό» κατέληξε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.