Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για λογαριασμό του Παύλου Πολάκη, ο οποίος χθες της επιτέθηκε φραστικά.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατίας, η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του, καταλήγουν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, σε τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε με τη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας, προχώρησε σε μια μεγαλοπρεπή επίδειξη του δήθεν προοδευτισμού, της ανθρωπιάς και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπό του, καλώντας τη Μαρία Σερεγγέλα να... το βουλώσει.

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιον πάντως να εμφανίζεται αμετανόητος. «Αφήστε κατά μέρος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περί "σεξιστικής επίθεσης Πολάκη στη Συρεγγέλα" και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τύπου "ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ" για την προσπάθεια που κάνατε χθες να πετάξετε εκτός συστήματος συνταγογράφησης τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας!!!!», γράφει, ανάμεσα σε άλλα, σε ανάρτησή του, επιμένοντας στους ισχυρισμούς του ότι υπήρξε απόφαση για διακοπή συνταγογράφησης και πρόσβασης των ανασφάλιστων σε δημόσιες δομές υγείας.

Νωρίτερα, τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη «τώρα» ζήτησε, με δηλώσεις του στο mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. «Ο κ. Πολάκης είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά μιας πολιτικής αντιπάλου, μιας γυναίκας, ενός ανθρώπου που τυχαίνει να είναι σε ένα άλλο κόμμα. Πρόκειται για χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πολύ ευαίσθητος σε διαγραφές υπουργών ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και να διαγράψει τον Πολάκη» είπε συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης.

Από την πλευρά της, η Μαρίνα Συρεγγέλα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη ότι «στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους». Σε δήλωσή της καλεί δε όλες τις συναδέλφισσές της στη Βουλή «να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο "βούλωστο"».