Οι εκφράσεις του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, που ειπώθηκαν εναντίον της βουλευτού του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών και Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Συρεγγέλα, έχουν επαναληφθεί πολλές φορές από τον «Αψύ Σφακιανό», αποκαλύπτοντας τον πολιτικό πολιτισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που γίνεται έρμαιο του «πολακισμού», που εκφράζεται από τραμπουκισμό, σεξισμό και υποκρισία, η οποία με τη σειρά της πλαισιώνεται από την «επιλεκτική ευαισθησία» των «συντρόφων», μόνο και αποκλειστικά όταν θίγεται κάποιος δικός τους!

Ο Παύλος Πολάκης από το 2015 ήταν ο ενορχηστρωτής του εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής από τον ΣΥΡΙΖΑ, της λασπολογίας και του τραμπουκισμού, πάντα με την αζημίωτη κάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε τον Αλέξη Τσίπρα και τώρα με τον Στέφανο Κασσελάκη. 

Προφανώς, ο λόγος αυτός του Παύλου Πολάκη εκφράζει μεγάλο μέρος του κοινού του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά, το κόμμα έχει τη μορφή του χανιώτη βουλευτή και όταν μιλάει ο Πολάκης, βγάζει το πραγματικό πρόσωπο ολόκληρης της αξιωματικής αντιπολίτευσης... Αλλά ο λαλίστατος και επιλεκτικά ευαισθητοποιημένος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης τι έκανε;

Η υποκριτική στάση Κασσελάκη και το πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κατά τα άλλα επικοινωνιακός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του ίδιου με τη Μαρία Συρεγγέλα, ο οποίος ψυχρά και τυπικά ζήτησε συγγνώμη από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προσδοκώντας να ρίξει τους τόνους. Την ίδια στιγμή, φαίνεται το υποκριτικό του πνεύμα, καθώς συνεχίζει προκλητικά να κρατά στο κόμμα τον «αψύ Σφακιανό», δείχνοντας πως δεν έχει την πυγμή να τον διαγράψει... ή μάλλον επιβεβαιώνοντας πως πίσω από τα μεγάλα λόγια, στην πράξη συμφωνεί μαζί του, καθώς διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρεσβεύει τον τραμπουκισμό, τον σεξισμό και την υποκρισία.