Στην αποδοκιμασία του ύφους και των εκφράσεων του Παύλου Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα, στην οποία απευθύνθηκε ανάμεσα σε άλλα, με τη φράση «βούλωστο», προχώρησε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

«Της είπε βούλωσ' το, ποιος είχε προσδοκίες για κάτι καλύτερο από τον Πολάκη;» είπε αρχικά η κυρία Κανέλλη για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι αντανάκλαση στη μούρη του», συνέχισε σχολιάζοντας το ύφος του Παύλου Πολάκη, προσθέτοντας ότι «το βούλωστο και το σκάσε δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας».

«Ποια είναι η θέση της γυναίκας σήμερα στην Ελλάδα για να τη σεβαστεί ο Πολάκης, με αυτές τις γυναικοκτονίες και τον τρόπο προβολής των γυναικών» είπε ακόμα η Λιάνα Κανέλλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής χθες, επιτέθηκε στη γραμματέα της ΝΔ, καθώς αφού πρώτα της ζήτησε να πάει να κάνει καμιά δουλειά, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, της είπε να το βουλώσει. Μάλιστα, ο ίδιος, παρά το σάλο που προκλήθηκε, σε ανάρτησή του σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίστηκε αμετανόητος, γράφοντας: «Λέξη δεν παίρνω πίσω από αυτά που είπα χθες».