Η μεγάλη αναταραχή που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχει και θύματα και αυτά είναι οι εργαζόμενοι στα κομματικά μέσα, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες. Μάλιστα έχουν πληροφορηθεί ότι θα καθυστερήσει και η πληρωμή τους για τον μήνα Αύγουστο ενω οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την ηγεσία της Κουμουνδούρου στην Επιθεώρηση Εργασίας. Σε αυτό το πολύ βεβαρημένο κλίμα οι εργαζόμενοι του κόμματος μαζεύτηκαν έξω από το ξενοδοχείο που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, προκειμένου να συναντήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τους αγνοεί επιδεικτικά όλο αυτόν τον καιρό. 

Πράγματι όταν έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης στον χώρο όπου θα πραγματοποιεί η πολύ κρίσιμη συνεδρίαση, οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του. Μεταξύ άλλων φώναζαν για την απλήρωτη εργασία τους, τα χρωστούμενα, τις εκδικητικές απολύσεις καθώς και τις παράνομες πρακτικές της... αριστερής εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι της Αυγής μάλιστα μπήκαν και μέσα στο ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα, με τον Στέφανο να τους κοιτάζει αμήχανα. Λίγο μετά τους καλεί να προσέλθουν εντός του χώρου της συνεδρίασης, προκειμένου να σταματήσουν τα συνθήματα. 

Η αναστάτωση που προκάλεσε θύμισε σε πολλά στελέχη ότι ο Στέφανος Κασσελάκης όχι μόνο δεν παρουσίασε κανένα πλάνο για την οικονομική εξυγίανση του κόμματος, όπως είχε υποσχεθεί πριν τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά έριξε τις δυσκολίες στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για μαύρο χρήμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκρηκτική καθώς εργαζόμενοι και στελέχη βάλλουν συντονισμένα κατά της αδύναμης πλέον ηγεσίας Κασσελάκη. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: