Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας  ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.  

«Ομολόγησα την πράξη μου, ζήτησα συγγνώμη από τη σύζυγό μου που την υπεραγαπώ και τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκε σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως και εκείνη κατέθεσε δεν έχω υπάρξει ποτέ βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια» είπε ο Απόστολος Λύτρας βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας. 

«Η πράξη που έγινε είναι κάτι που για μένα είναι αδιανόητο. Θα αναζητήσω ψυχολογική βοήθεια, δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτό μου. Κανείς να μην βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσμο, από τη Σοφία και τις κόρες μας και από εκεί και μετά θέλω να πιστεύω ότι αυτό το θέμα θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια» πρόσθεσε. 

Στον Απόστολο Λύτρα δεν επιτρέπεται να πλησιάζει τη σύζυγο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος ομολόγησε την πράξη του. Η ανακρίτρια έλαβε καταθέσεις μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορούμενου προς υπεράσπισή του. Έτσι στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να βρέθηκαν και να έδωσαν κατάθεση η πρώην σύζυγος και η κόρη του κατηγορούμενου, καθώς και γνωστός συνάδελφος και κουμπάρος του.

Διαβάστε περισσότερα για