«Όσο προχωρούν οι μέρες, και βλέποντας ο κόσμος τα διακυβεύματα, τις προκλήσεις -και από τις εκλογές στην Τουρκία και από τα εσωτερικά ζητήματα- φαίνεται ότι εμπεδώνεται η άποψη πως χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, καθαρό μήνυμα και εμπιστοσύνη», τόνισε η υφυπουργός Τουρισμού, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής, με τη Νέα Δημοκρατία, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού Action24 και προσέθεσε πως «δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός. Κάθε μέρα θέλουμε να παρουσιάζουμε στον κόσμο το μήνυμά μας, το πρόγραμμά μας, ώστε και να συγκρίνει και τελικά να αποφασίσει».

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση της RASS για το Action24, η οποία εμφανίζει τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με διαφορά 6,6%, η κυρία Ζαχαράκη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεχή αμφισβήτηση των δημοσκοπήσεων, λέγοντας πως «και ο Τραμπ το ίδιο έκανε. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε όλα τα στοιχεία και τα ποιοτικά, αλλά και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επί 4 έτη θεωρείται ο καταλληλότερος και από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και από τον ''κανέναν'', που πάντα είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος».

Η υφυπουργός Τουρισμού υπογράμμισε: «Το ΠΑΣΟΚ δεν σέβεται καν τους ψηφοφόρους και δεν λέει ποιον προτείνει να κυβερνήσει. Τους καλεί στις κάλπες, καλεί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά από την άλλη δεν τους τιμά με μια καθαρή απάντηση για το ποιος πρέπει να κυβερνήσει αυτήν τη χώρα». «Και όταν έρθει μια -μέσω της ψήφου- δυνάμει συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, πιστεύετε ότι οι πολίτες και οι δικοί σας ψηφοφόροι θα εγκρίνουν αυτό το σενάριο;» κατέληξε απευθυνόμενη στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στο πάνελ.