Σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καθόλου καλά στις εκλογές, να μπορεί να ανεβάσει παράσταση στο Δελφινάριο.
κάδος ανακύκλωσης (ο) 1. κάδος που προορίζεται για τα απορρίμματα που μπορούν να ανακυκλωθούν «δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύντροφος Ανδρουλάκης έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε κάδο ανακύκλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο»
2. σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με σήμα τον πράσινο ήλιο «μετά τον Νικόλα Φανφαραντούρη, τον Θεοδόση τον Πελεγρίνη και πολλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στον κάδο ανακύκλωσης εντάχθηκε και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης»
Κάδος ανακύκλωσης
Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος Νίκος έχει κάποιο σχέδιο, αλλά αν έχει πρέπει να είναι αυτό που ονομάζουμε plan B: σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καθόλου καλά στις εκλογές, να μπορεί να ανεβάσει παράσταση στο Δελφινάριο.
Διαφορετικά, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μαζεύει Συριζαίους που η γραφικότητά τους συγκρίνεται μόνο με το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη. Θέλω να πω, τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος που κατήγγειλε το «μπόουλινγκ» που έκαναν οι θεσμοί στον Βαρουφάκη και που πρώτος είπε τη φράση «θα μοιάαααααζει με μνημόνιο»; Τι δουλειά έχει στο ΠΑΣΟΚ ένας τύπος που έκανε απεργία πείνας στο Σύνταγμα και κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής σύνδεσης έχωσε το χέρι σε σακούλα για να αρπάξει μια τυρόπιτα;
Από την άλλη, βλέποντας τα πρόσωπα που εμφανίζονται στα κανάλια ως εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, καταλαβαίνει κανείς και τι δουλειά έχει ο Μιχελογιαννάκης.
Υπέροχη ιδέα
Η ιδέα ότι πρέπει να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του τα τελευταία δύο χρόνια αυτός που θέλει να ενταχτεί στις 120 δόσεις είναι αντίστοιχη του να στήσεις ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι τα έχουν κόψει. Υπέροχη!
Προσπαθεί να βρει δικαιολογία για τον θύτη
«Η βία δεν χωράει στα σχολεία… Ομως… η κοινωνική πίεση, το γεγονός ότι οι νεαροί άνθρωποι δουλεύουν από πολύ νεαρή ηλικία, το γεγονός ότι υπάρχει κρίση οικονομική, στεγαστική, πληθωριστική, αυτά συμπιέζουν και δημιουργούν συμπεριφορές στο πεδίο», είπε ο εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς προσπαθώντας να βρει δικαιολογία για τον ξυλοδαρμό της νηπιαγωγού.
Βλέπετε, ο θύτης ανήκε σε ευάλωτη κοινωνική ομάδα, ενώ το θύμα όχι.
Καταλληλότατος
Πληροφορίες λένε ότι ο πιλότος αεροπειρατής ήταν τόσο θρησκόληπτος που δεν έδινε το χέρι του σε γυναίκες, αλλά η εταιρεία τον έκρινε κατάλληλο να πιλοτάρει αεροπλάνο με Ισραηλινούς που κατευθυνόταν στο Τελ Αβίβ.
Αλλωστε, τι μπορούσε να πάει στραβά;