Δεν έχει τέλος το εσωκομματικό σίριαλ της διάσπασης στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν τη φορά η εφημερίδα «Εποχή», η οποία απηχεί μεταξύ άλλων τις απόψεις της εσωκομματικής τάσης της Ομπρέλας, κυκλοφορεί με ένα δηκτικό πρωτοσέλιδο, το οποίο καυτηριάζει την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διενέργεια δημοψηφίσματος αναφορικά με τις διαγραφές στελεχών στο κόμμα.


Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Εποχή» κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο, ένα κρίσιμο διήμερο κατά το οποίο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει τον Στέφανο Κασσελάκη ως Μέγα Ναπολέοντα πάνω στο άλογό του να δίνει διαταγές με τίτλο «Έθεσε το κόμμα εκτός εαυτού». Μάλιστα ο τίτλος αυτός παραπέμπει στη φράση που έγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο «Χ» πριν μερικές ημέρες, προκειμένου να διαγράψει τους Δημήτρη Βίτσα, Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Η εφημερίδα «Εποχή», η οποία φιλοξενεί απόψεις της ανανεωτικής αριστεράς και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτή που διοργάνωσε την εκδήλωση της εσωκομματικής τάσης της Ομπρέλας στον κινηματογράφο «Τριανόν», όπου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ουσιαστικά έθεσε την πολιτική πλατφόρμα για την αποχώρησή του από το κόμμα. Το πρωτοσέλιδο δεν μπορεί να περιγράψει καλύτερα την αναστάτωση που έφερε στο κόμμα η απόφαση Κασσελάκη να θέσει σε δημοψήφισμα τις διαγραφές στελεχών, κάτι το οποίο αιφνιδίασε δυσάρεστα ακόμα και σημαντικά στελέχη του κόμματος που στηρίζουν τον νέο Πρόεδρο, όπως τον Νίκο Παππά, την Όλγα Γεροβασίλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη. Η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του κόμματος φαίνεται πως διαφωνεί με την απόφαση αυτή, έτσι πολύ εύστοχα σχολιάζει η εφημερίδα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης με τις πράξεις του θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, το οποίο κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο: