Σε μια διχαστική ανάρτηση -χρησιμοποιώντας την κλασική μεθοδολογία του ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα- προέβη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου (δήθεν) να συγχαρεί την πρωτιά της Άννας Ντουντουνάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, κάνοντας λόγο για την «επίσημη Ελλάδα» που «πληγώνει τους αθλητές της». 

Είναι προφανές ότι ο σκοπός της ανάρτησης, δεν ήταν να συγχαρεί την Άννα Ντουντουνάκη, αφού το «συγχαρητήρια» ήταν κυριολεκτικά η τελευταία λέξη της ανάρτησής του. Ο σκοπός ήταν να περάσει το πολιτικό του αφήγημα και τίποτα παραπάνω. Ακόμη δεν κατάλαβαν γιατί ο κόσμος τους γύρισε οριστικά την πλάτη. Καλύτερα για την ελληνική κοινωνία, αφού η ταχεία κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο καλό θα κάνει. 

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Η επίσημη Ελλάδα συνεχίζει να πληγώνει τους αθλητές της, όμως εκείνοι απαντούν με μετάλλια, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους. Η Άννα Ντουντουνάκη, που μόλις πριν έναν χρόνο δήλωνε σε συνέντευξή της πως προπονείται σε πισίνα που είναι ανοιχτή και τον χειμώνα έχει κρύο και το καλοκαίρι ζέστη, βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης στα 50μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας. Συγχαρητήρια!»

Δείτε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη